Tko bi ovome odolio

Zaigrana Lile u nikad kraćoj haljini izbacila baš sve adute u prvi plan: "Kao da te Meštrović isklesao!"

Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić istaknula je pononsno svoje obline u kratkoj i uskoj haljini, za što je dobila i zanimljive komentare.

Lidija Bačić uskočila je u nikad kraću i užu haljinicu, i to kako bi pozirala uz biljarski stol te fotografiju podijelila na Instagramu, na kojem je prati više od 400 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

37-godišnja Lidija naslonila se na biljarski stol u ultrakratkoj haljini i ponosno istaknula svoje atribute u dvije poze koje su oduzele dah njezinim obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Bomba opasna po život", "Nema ti ravne, jesi dobra kao avion", "Sjajna ljepotica", "O, moj Bože, kakvo tijelo", "Jako seksi", "Kao da te Meštrović isklesao, prekrasna žena", "Zavidim onom tko je ima", neki su od komentara koje je dobila.

Lidija redovito časti obožavatelje svojim seksi izdanjima, a posljednjim videom koji je podijelila na Instagramu zapalila je društvenu mrežu. Lile se snimala kraj bazena, a pozirala je u badiću s tangama okrenuta kameri leđima, pa je u prvom planu bila njezina bujna pozadina, koju je pokazala i u krupnom planu.

"Najzgodnija!", "Kakav prekrasan pogled", "Najseksi žena svijeta", "Predivna si!", "Božanstvena ženo", "Savršena", "Ovako se zaljubim", "Bomba", pisali su joj obožavatelji koji su zbog prizora bili izvan sebe.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev +20 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda domaće hit-serije u sakou pokazala vitke noge s kojih nije lako skinuti pogled: "Došetala s najljepšim nogama"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +27 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene