Scene koje bi zaboravila

Procurile snimke Meghan Markle u škakljivom trenutku, kraljevskoj obitelji ovo se sigurno neće svidjeti

Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 4 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 2 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i kralj Charles III. Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +21 Meghan Markle, Beyonce Galerija

Nova nestašna snimka Meghan Markle izašla je u javnost nakon što se žalila da su je objektivizirali u emisiji ''Deal or No Deal''.

Meghan Markle u svojoj se posljednjoj podcast epizodi žalila da je morala odustati od emisije ''Deal or No Deal'' jer su je objektivizirali kao ženu, a vjerni istražitelji interneta pronašli su staru snimku vojvotkinje koja je snimila nestašne scene u automobilu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Naime, za televizijsku seriju ''Beverly Hills, 90210'' glumila je mlađahnu Wendy. U sceni u isječku, Ethan, kojeg glumi Dustin Milligan, iznenađen je kada ga njegova djevojka Annie opazi kako sjedi u svom automobilu. Njegov šok ubrzo postaje jasan kada krene namještati svoju odjeću i Wendyna glava izroni iz njegova krila.

Naravno, Meghan Markle tada nije mogla ni sanjati da će jednog dana biti dio kraljevske obitelji i da će ovakve scene ostaviti nepromišljen trag u njenoj prošlosti.

Ovo nije prvi put da je Meghan svoje strasti pokazala na ekranima, a puno ljubavnih scena snimila je i u seriji ''Suits'' u kojoj se proslavila.

Podsjetimo, Meghan je u svom novom podcastu gdje je gošća bila i Paris Hilton da je nakon 34 epizode odustala od glume djevojke s aktovkama u reality emisiji ''Deal or No Deal'' jer je bila objektivizirana i prisiljena na sunčanje i nošenje podstavljenog grudnjaka koji ju je predstavljao kao laku ženu. Vojvotkinja od Sussexa rekla je da je zahvalna na radu i novcu dok je pokušavala uspjeti kao glumica, ali joj se ne sviđa kako se zbog toga sada osjeća.

Natjecatelji u showu biraju između 26 aktovki u kojima se nalazi novčana nagrada od jednog centa pa sve do milijun dolara. Prvo je dvije epizode stajala uz aktovku broj 11, a zatim je prešla na broj 24. Međutim, napustila je show usred sezone.

Rekla je: ''Na kraju sam napustila show. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na pozornici. Nije mi se sviđalo osjećati se prisiljenom biti svačija.''
Otkrila je kako su u showu ona i ostale djevojke morale izgledati umjetno te bile prisiljene nosi grudnjake s podstavom kako bi im grudi bile veće.

Rekla je: ''Čak smo svaki tjedan dobivali bonove za sprej za sunčanje jer smo sve morale imati ten.''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene