Na kraju je odustala!

Meghan Markle iznijela je niz šokantnih izjava na račun kolega s posla kojim se ranije bavila, evo za što ih točno optužuje!

Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 4 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 4 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 1 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 2 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 4 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Profimedia) +14 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle optužila je ekipu reality showa kojeg je vodila da ju predstave kao laku ženu zbog gledanosti.

Meghan Markle otkrila je da je nakon 34 epizode odustala od glume djevojke s aktovkama u reality emisiji ''Deal or No Deal'' jer je bila objektivizirana i prisiljena na sunčanje i nošenje podstavljenog grudnjaka koji ju je predstavljao kao laku ženu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Ove navode, Meghan je izrekla u svojoj novoj epizodi podcasta ''Archetypes'' u kojoj je gostovala i Paris Hilton.

Vojvotkinja od Sussexa rekla je da je zahvalna na radu i novcu dok je pokušavala uspjeti kao glumica, ali joj se ne sviđa kako se zbog toga sada osjeća.

Nova epizoda podcasta nosi naziv ''Breaking Down the Bimbo'', a svoja iskustva ispričala je i Paris Hilton na koju se uvijek gledalo s predrasudama.

Meghan je rekla da želi da se njezina kći Lilibet cijeni prvenstveno zbog njezina uma, a ne zbog ljepote.

Meghan se prije 16 godina pojavila u drugoj sezoni NBC-jeve serije ''Deal or No Deal''. Natjecatelji u showu biraju između 26 aktovki u kojima se nalazi novčana nagrada od jednog centa pa sve do milijun dolara. Prvo je dvije epizode stajala uz aktovku broj 11, a zatim je prešla na broj 24. Međutim, napustila je show usred sezone.

Rekla je: ''Na kraju sam napustila show. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na pozornici. Nije mi se sviđalo osjećati se prisiljenom biti svačija.''

Otkrila je kako su u showu ona i ostale djevojke morale izgledati umjetno te bile prisiljene nosi grudnjake s podstavom kako bi im grudi bile veće.

Rekla je: ''Čak smo svaki tjedan dobivali bonove za sprej za sunčanje jer smo sve morale imati ten.''

Meghan je iznijela još bezbroj šokantnih činjenica, a ništa manje šokantne izjave nije imala ni Paris Hilton koju se godinama smatra stereotipnom plavušom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 Marko Pecotić Marko i Irena Pecotić - 8 +20 Marko i Irena Pecotić - 4 Celebrity Naš pjevač razvodi se od supruge zbog druge žene, a ona je nedavno još vjerovala da će zauvijek biti zajedno!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene