Krenuli su dalje

Meghan Markle i princ Harry prvi put u javnosti nakon sprovoda kraljice, evo gdje su se zabavljali

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle prvi su se put pojavili u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete II., evo gdje su proveli vrijeme.

Princ Harry i Meghan Markle vratili su se u Ameriku nakon ispraćaja kraljice Elizabete II., a sada su prvi put viđeni u javnosti od tog događaja.

Pogledaj i ovo Princ Harry ovo ne može propustiti! Princ Harry stiže u London povodom važne obljetnice, to će biti njegov rijedak posjet Britaniji otkako je odselio

Kraljičin unuk i njegova supruga krenuli su dalje, a odlučili su malo zaboraviti na brige zabavljajući se na koncertu Jacka Johnsona u amfiteatru Santa Barbara Bowl u Kaliforniji.

Vojvoda i vojvotkinja uhvaćeni su kako plešu i razgovaraju s okupljenima u posebno ograđenom dijelu amfiteatra, a Harry je nježnim gestama pokazao koliko voli Meghan te ju nekoliko puta prigrlio oko struka.

Meghan je, navodno, stigla na koncert oko 20 sati, a Harry je stigao sat vremena kasnije te su zajedno nastavili sjajnu večer.

Kraljevski par ovih dana puni medijske stupce zbog svoje nesigurnosti o seriji koja bi trebala izaći u njihovoj suradnji s Netflixom.

S velikom i poznatom streaming platformom Netflix snimili su dokumentarac koji se trenutno montira, a par navodno nije svime zadovoljan.

Na vidjelo su izašle informacije da par nije zadovoljan kako se prikazuju određene scene iako su oni sami govorili o svemu pa su sada u strahu od prikazivanja serije.
Navodno je došlo i do te mjere da sada razmišljaju trebaju li seriju uopće pustiti u javnost, ali će je prije toga sigurno do kraja drugačije urediti.

Pred osobama koje rade na ovom projektu velik je posao te kreću ispočetka, a fanovi će seriju još neko vrijeme čekati.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 +16 Josipa Lisac - 1 Celebrity Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 Princeza Diana i John Travolta - 3 Princeza Diana u Angoli +10 Princeza Diana Celebrity Sjećate li se ovih legendarnih scena? Od plesa princeze Diane i popularnog glumca prošlo je skoro 40 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene