Tko je tu lud?

Obožavatelji Meghan Markle iznijeli su bizarnu tvrdnju unatoč tome što su kamere snimile ostale članove kraljevske obitelji

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Kralj Charles III. +16 Kralj Charles Galerija

Društvenim se mrežama širi teorija da je Meghan Markle jedina plakala na sprovodu kraljice Elizabete unatoč tome što su kamere snimile suze na licima većine članova kraljevske obitelji.

Vojvotkinja Meghan Markle bila je pod posebnim povećalom na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete, na kojem je i pustila suzu, što su zabilježile kamere, a sada se društvenim mrežama pojavila pomalo nevjerojatna tvrdnja njezinih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Naime, velik dio njih uvjeren je da je 41-godišnja Meghan bila jedina iz kraljevske obitelji koja je plakala na sprovodu unatoč tome što je većina članova snimljena u suzama. Supruga princa Harryja viđena je kako briše suze tijekom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji, a trag suza jasno joj se vidio na obrazu.

Kasnije je snimljena kako se bori s emocijama dok je kraljičin lijes napuštao opatiju na putu do njezina posljednjeg počivališta u trezoru uz princa Fiipa u dvorcu Windsor, a tvrdnja da je jedina plakala izazvala je bijes na Twitteru. Naime, korisnici koji su dijelili fotografije uplakane kraljevske obitelji poprilično su se naljutili, naročito nakon što je objavljena ona na kojoj kralj Charles plače, kao i malene princeze Charlotte, koja nije mogla suzdržati suze.

Princeza od Walesa Kate Middleton također nije mogla sakriti oči crvene od suza, princ Edward jecao je u rupčić, dok je njegova supruga Sophie, vojvotkinja od Wessexa, također uhvaćena kako briše suze iz očiju.

Maleni princ George u jednom je trenutku bio jako uznemiren, a princ Andrew plakao je dok je hodao iza kraljevskog lijesa na putu za Westminster. Kraljica supruga Camilla također se slomila u Wellington Archu, dok se pogrebna grupa vraćala u Buckinghamsku palaču, stoga je teorija o Meghan koja jedina plače doista bizarna.

"Mogu zamisliti koliko su Meg i Harry bili tužni jer je otišao jedan od rijetkih ljudi u cijeloj toj obitelji koji je bio dobar prema njima", jedan je od komentara Meghaninih obožavatelja.

Meghanine suze i iskrenost emocija u pitanje je doveo voditelj emisije "Today" Karl Stefanovic, koji je javno izjavio da je navodno plakala, odnosno da je sve odglumila.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne +10 Kralj Charles - 1 Zanimljivosti Kraljica Elizabeta tek je pokopana, a već se kuju planovi oko novog ispraćaja: "Nažalost, počinje ozbiljno planiranje"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene