sretna obitelj

Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Mario Valentić Mario Valentić Darko Tomas/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 1 +17 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić pojavio se na jednom događaju u Zagrebu s partnericom Ljiljanom i njihovim sinom Noom.

Glumac i trener fitnesa Mario Valentić u sretnoj je dugogodišnjoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima i sina Nou.

Par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, no sada su napravili iznimku.

Mario se s parnericom i sinom pojavio na jednom događaju u Zagrebu, gdje su zajedno pozirali fotografima.

Vesele obiteljske fotografiije Mario je podijelio na društvenim mrežama, a možete ih pogledati OVDJE.

Par je u vezi od 2016. godine, a sina su dobili 2018. Mario iza sebe ima brak s voditeljicom Mirnom Maras, iz kojeg ima i sina Niku.

Inače, Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godine, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

U emisiji Zdravlje na kvadrat otkrio je i koliko mu je izgled pomogao u životu i karijeri.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je bogomdano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a bogomdano mi je da izgledam kako izgledam", priznao je Mario.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene