Uspješno čuvaju privatnost

Mario Valentić i njegova samozatajna partnerica u rijetkom zajedničkom izlasku pokazali su da ljubav među njima još cvjeta!

Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Tomislav Kristo/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić (FOTO: Instagram) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić, 2002. godina Mario Valentić i Mirna Medaković Mario Valentić Mario Valentić +11 Mario Valentić - 2 Galerija

Mario Valentić pojavio se na premijeri filma "Air" u društvu dugogodišnje partnerice Ljiljane Mikić, s kojom ga rijetko imamo priliku vidjeti.

Glumac i trener fitnesa Mario Valentić u sretnoj je dugogodišnjoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima i sina Nou.

Pogledaj i ovo Mario Valentić (Foto: Instagram) Skidajte se do kraja Mario Valentić pozirao potpuno gol, fotku možemo zahvaliti njegovoj djevojci

Par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, no sada su napravili iznimku.

Mario i Ljiljana skupa su se pojavili na premijeri filma "Air" u Zagrebu, gdje su spremno pozirali i fotografima te su osmijesima i zagrljajima potvrdili da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Par je u vezi od 2016. godine, a sina su dobili 2018. Mario iza sebe ima brak s voditeljicom Mirnom Maras, iz kojeg ima i sina Niku.

Inače, Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godine, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

Nedavno je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrio i koliko mu je izgled pomogao u životu i karijeri.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je bogomdano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a bogomdano mi je da izgledam kako izgledam", priznao je Mario.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene