što stariji, to bolji!

Domaći glumac pohvalio se mišićavim tijelom: Prije 20 godina bio je Mister Hrvatske, a sada je još zgodniji nego tad!

Mario Valentić Mario Valentić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić, 2002. godina Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 7 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 4 Mario Valentić i Mirna Medaković +10 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj trči plažom u kupaćim gaćama, a za svoj izgled dobio je brojne komplimente.

Glumac, diplomirani kineziolog, fitness i kondicijski trener, bivši mister - sve je to Mario Valentić (42), koji već godinama s razlogom slovi i kao jedan od najzgodnijih Hrvata.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Svojim isklesanim tijelom sada se pohvalio na Instagramu, a objavio je fotografiju na kojoj trči plićakom u uskim kupaćim gaćama.

"Baywatch furka", napisao je u opisu fotke, koja zaista neodoljivo podsjeća na prizore iz kultne serije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Valentić (@mario.valentic)

"Najbolji si", "Obožavam te", pisale su mu obožavateljice uz srca i emotikone vatrice.

Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godina, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije. Kako je tada izgledao, pogledajte u našoj galeriji.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

Nedavno je u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrio i koliko mu je izgled pomogao u životu i karijeri.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je bogomdano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a bogomdano mi je da izgledam kako izgledam", izjavio je.

A recept da izgledate kao Mario glasi:

"Za bilo koje stvari u životu, pa tako biti i u formi, zapravo je vrlo jednostavno, ali nije jednostavno to provoditi. Želiš biti šlang, vitalan, gle ono, biraj namirnice koje unosiš u sebe, da te namirnice imaju žilavosti i vitalnosti. Nemoj trpati junk food u sebe konstantno. Redovno treniraj, tri puta tjedno, dva puta, ubaci i puno hodanja i idi na vrijeme spavati", objasnio je Valentić.

Što se tiče njegova ljubavnog života, Mario je od 2016. godine u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.

Iza njega je i brak s voditeljicom Mirnom Maras, s kojom ima i sina Niku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk +12 Irina Shayk - 6 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta u najmanjem mogućem badiću počastila detaljnim pogledom na svoje tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene