Opasna kolegica!

Mariju Šerifović snimili u trenutku kad je Matiju Cveka primila za stražnjicu dok su pjevali, video tog trenutka hit je na TikToku!

Marija Šerifović i Matija Cvek - 1 Marija Šerifović i Matija Cvek - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović i Matija Cvek - 3 Marija Šerifović i Matija Cvek - 2 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 19 Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Matija Cvek i Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 6 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 5 Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 +19 Marija Šerifović - 5 Galerija

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj je Marija Šerifović Matiju Cveka štipnula za stražnjicu na koncertu u Zagrebu, smijeh nakon toga nisu mogli suzdržati.

Društvene mreže preplavila je snimka Marije Šerifović i Matije Cveka za koju se Marija sigurno nije nadala da će dospjeti u javnost.

Pogledaji ovo Marija Šerifović - 3 Celebrity Marija Šerifović uživa u danima sa sinčićem kojeg si je dugo priželjkivala, nova snimka iz udobnosti doma sve je raznježila!

Na koncertu koji je održala na Dan žena u Zagrebu Mariji je gost bio upravo Cvek, a dok su zajedno pjevali, Marija je Matiju uhvatila za stražnjicu. Cvek je u tom trenu pjevao svoj dio, a Marija je nakon toga prasnula u smijeh.

Cijelo vrijeme snimao ih je netko iz prvog reda te sve zabilježio i objavio na TikToku.

@iggyigi #😱 #fyp #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viraltiktok #fypシ゚viral #fy #macedonia #balkan ♬ original sound - iggyigi

Da su vrlo dobri prijatelji, pokazali su već nekoliko puta, a Marija je našeg pjevača na koncertu najavila i posebnim riječima.

"Ovaj momak vam je super. Ako se pita srednjovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete jer nemam s kime, ali sam njega zamijetila još prije dvije godine", poručila je kad je Matija izašao na pozornicu.

Pogledaji ovo Matija Cvek Celebrity Matija Cvek podijelio je prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom, nikad ga nismo vidjeli u ovakvim intimnim trenucima!

Šerifović i Cvek zajedno su izveli svoj duet "Pola sunca", koji je postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milijunima pregleda. Zatim je Matija otpjevao i svoje hitove "Ptice" i "Trebaš li me".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 +25 Celine Dion - 5 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 7 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 3 +24 Heidi Klum - 1 Celebrity Tijesni korzet toliko je stisnuo bujne obline Heidi Klum da je bilo nemoguće gledati u bilo što drugo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene