"među top tri vokala"

Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Matija Cvek i Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +19 In Magazin: Marija Šerifović - 7 Galerija

Marija Šerifović ispunila je Arenu Zagreb do zadnjeg mjesta, a na koncertu joj se pridružio i naš pjevač s kojim je snimila hit-duet.

Jedna od najboljih interpretatorica u regiji Marija Šerifović započela je svoju turneju koncertom u Areni Zagreb povodom Dana žena.

Arenu je uoči koncerta rasprodala do zadnjeg mjesta, a kako je i obećala, priredila je provod za pamćenje.

Pogledaji ovo Marija Šerifović - 3 Celebrity Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Koncert je započela pjesmom "Drugačija" s novog albuma "Dolazi ljubav", a gost joj je bio Matija Cvek.

Jednog od trenutno naših najpopularnijih pjevača, Marija je najavila i lijepim riječima.

"Ovaj momak vam je super. Ako se pita srednjovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete pošto nemam s kime, ali sam njega zamijetila još prije dvije godine", poručila je kad je Matija izašao na pozornicu.

Šerifović i Cvek zajedno su izveli svoj duet "Pola sunca", koji je postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milijunima pregleda. Zatim je Matija otpjevao i svoje hitove "Ptice" i "Trebaš li me".

Pogledaji ovo In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 5 inMagazin Matija Cvek i Marija Šerifović o reakciji publike na pjesmu ''Pola sunca'': ''Rekla bih da je pjesma apsolutno našla svoj put''

Atmosferu s koncerta Marije Šerifović u zagrebačkoj Areni pogledajte u galeriji. 

Inače, Marija je snimila novi album nakon 10 godina pauze, a pjesme s njega premijerno je izvela na koncertu u Zagrebu. Ovim albumom obilježila je i 20 godina karijere.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene