Još nekoliko sati!

Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek i Marija Šerifović Edvin Kalić i Miomir Milić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Cvek i Marija Šerifović Galerija

Marija Šerifović rasprodala je koncert u Areni Zagreb kojim započinje svoju turneju.

Jedna od najboljih interpretatorica u regiji, žena emocija - Marija Šerifović rasprodala je zagrebačku Arenu i još ranije najavila kako publiku u Zagrebu očekuje provod za pamćenje.

"Napravit ćemo tako dobar show, želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu", poručila je Marija svojim obožavateljima ranije, gostujući na Extra FM-u.

Marija je svoju turneju odlučila započeti upravo večerašnjim koncertom u Zagrebu. Otkrila je kako će publika prvi put imati priliku uživo uživati u pjesmama s novog albuma. Podsjetimo, novi album Dolazi ljubav, čekao se punih 10 godina. Njime Marija ujedno slavi i 20 godina na karijere. Obožavatelji su s posebnim oduševljenjem dočekali ljubavni duet koji je nastao u suradnji s Matijom Cvekom Pola Sunca koji je postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milijunima pregleda.

Što je sve pripremila svojim vjernim obožavateljima saznat ćemo za svega nekoliko sati, kada kreće spektakl u zagrebačkoj Areni.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julianna Margulies Julianna Margulies i Keith Lieberthal Julianna Margulies - 7 Julianna Margulies - 6 +6 Julianna Margulies - 8 Nekad i sad Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene