Više od pola milijuna pregleda!

Matija Cvek i Marija Šerifović snimili su zajednički duet koji je u manje od 24 sata postao apsolutni hit: "Ja ću umrijet evo sad, vi niste normalni"

Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović - 1 Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek - 6 Matija Cvek - 7 Matija Cvek i Adi Šoše održali su prvi zajednički koncert - 1 In Magazin, Matija Cvek - 4 In Magazin, Matija Cvek - 5 In Magazin, Matija Cvek - 6 In Magazin, Matija Cvek - 7 +19 Matija Cvek - 2 Galerija

Matija Cvek i Marija Šerifović imaju zajedničku pjesmu "Pola Sunca" koja u manje od 24 sata ima preko 530 tisuća pregleda.

Naš pjevač Matija Cvek i vrhunska regionalna pjevačica Marija Šerifović snimili su zajednički duet "Pola Sunca".

Matija je isječak pjesme podijelio na svom instagram profilu pa napisao:

"Nekom dušo duša uzalud. Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

"Bravo, divni vi i divna pjesma", poručila je Nina Badrić, a nadovezala se i Valetina Petrić "Kakva dva vokala".

"Ajme pa šta je ovo", upitala je Lana Klingor Mihić u komentaru, a objavu nije mogla zaobići ni Domenica Žuvela "Sve znaš".

"Ja ću umrijet evo sad, vi niste normalni. Najjači duet", "Bravo mladiću", "Majstore", "Spojile se dvije magije", samo su neki od komentara.

Inače, Matija je još prošle godine objavio zajedničku fotografiju s Marijom te su im tada u komentarima pratitelji pisali kako se nadaju da je riječ o stvaranju zajedničkog dueta, a oni su im sada te nade i ostvarili. 

"Zbližili smo se. Kakva pjevačica ljudi moji", napisao je Cvek tada ispod objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Podsjetimo, Marija Šerifović regionalna je pjevačica koja svojim glasom osvaja publiku diljem svijeta. Poznata je i kao članica žirija regionalne emisije "Zvezde Granda", pretežito pjeva tužne ljubavne pjesme, a 2007. predstavljala je Srbiju na Eurosongu s pjesmom ''Molitva'', s kojom je i pobijedila i dovela Eurosong u Srbiju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Bruna - 1 Neymar i Bruna - 3 Neymar i Bruna - 4 Neymar i Bruna - 5 +21 Neymar i Bruna - 6 Zanimljivosti Poslije javnog priznanja da je varao trudnu partnericu, sad se pohvalio sretnim vijestima: "Već te jako volimo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 1 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 3 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 4 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 +25 Rade Šerbedžija - 2 Celebrity Rade Šerbedžija pojavio se u društvu kćeri Vanje, koja je sve oduševila svojim izgledom: "Prava ljepotica"

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene