tatina vjerna podrška

Rade Šerbedžija pojavio se u društvu kćeri Vanje, koja je sve oduševila svojim izgledom: "Prava ljepotica"

Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 Marija Mladjen/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 1 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 3 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 4 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 Rade Šerbedžija - 2 Rade Šerbedžija - 1 Rade Šerbedžija - 3 Rade Šerbedžija - 5 Rade Šerbedžija i kćer Nina in magazin: Rade Šerbedžija - 1 +19 in magazin: Rade Šerbedžija - 2 Galerija

Rade Šerbedžija na dodjelu nagrada Zlatna Arena stigao je u društvu svoje kćeri Vanje.

Legendarni glumac Rade Šerbedžija pojavio se na važnom događaju u Srbiji sa kćeri Vanjom, koju ne viđamo često u javnosti. Tamošnji fotografi uhvatili su oca i kćer kako se drže ruku pod ruku te su oboje elegantno odjeveni.

Vanja je na sebi imala neobičnu i prošaranu crnu haljinu koja je savršeno popratila njezinu liniju tijela, a kosu je raspustila. U rukama je držala sivu torbicu, a na licu joj se isticao široki osmijeh.

Rade je odjenuo crni sako, košulju i traperice, a na glavi je imao svoj dobro poznati modni dodatak - bijeli šešir.

Inače, Vanja se odmalena bavila glumom, no nedavno je shvatila da ju to ipak više ne zanima. Završila je studij psihologije, a donedavno je živjela u Beču.

Osim kćeri Vanje, Rade još ima kćer Milicu i Ninu iz braka s Lenkom te sina Danila i kćer Luciju iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Nina se nedavno udala za dugogodišnjeg dečka Filipa, a svečana ceremonija odvila se u Novom Sadu.

Lenka i Rade u braku su 31 godinu, a on je sam jednom prilikom za IN magazin otkrio koja je tajna njihove dugovječne ljubavi.

"I još ćemo 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pjevam, ima tremu", izjavio je i sam Rade tom prilikom, a njihova međusobna podrška priča jednu baš lijepu priču.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 8 +25 Ana Nikolić - 2 Celebrity Srpska folk-diva poslije ozbiljnih životnih problema pojavila se u javnosti i pokazala da je okrenula novu stranicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Celebrity Šuput se pohvalila užarenom atmosferom na jednoj dalmatinskoj svadbi i objavila fotografije: "Dalmacija gori!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene