''ovo je sve premašilo''

Matija Cvek i Marija Šerifović o reakciji publike na pjesmu ''Pola sunca'': ''Rekla bih da je pjesma apsolutno našla svoj put''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 6 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 1 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 3 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 4 In Magazin: Matija Cvek i Marija Šerifović - 5 Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 In Magazin: Matija Cvek - 6 In Magazin: Matija Cvek - 7 +20 In Magazin: Matija Cvek - 8 Galerija

"Pola Sunca" ljubavni je duet Marije Šerifović i Matije Cveka koji je u manje od 2 tjedna poslušan više od 3 milijuna puta. Jedna od najboljih regionalnih vokalistica u Zagreb je stigla kako bi najavila svoj veliki koncert u Areni. Tom prilikom je naša Dorotea Filipaj od Marije i Matije za In magazin doznala jesu li iznenađeni reakcijom publike te kako je do njihove suradnje uopće došlo.

Energija, emocija i spoj glasova Marije Šerifović i Matije Cveka u duetu "Pola sunca" donijela im je titulu najslušanije pjesme u regiji.

''Ja sam znala da će se ljudima ova pesma dopasti, vjerovala sam u to, mislim, nikada se ne bavim nekim velikim očekivanjima već mi je u startu najvažnije da mi koji kreiramo to znamo da smo neku magiju napravili nadajući se da će ona otputovati gde smo željeli da je pošaljemo, rekla bih da je ona apsoutno našla svoj put'', rekla je Marija. 

''Pa ja mogu reći da nikad ne idem s tim očekivanjima i prevelikim nadanjima, ali mogu reći da je ovo sve premašilo'', dodao je Matija. 

Marija kaže, za Matiju nije znala dok slučajno nije čula njegovu pjesmu.

''Ja čula za njega, ispratila njegov rad, djelo, muziku. I pomislila sam da bi bilo lijepo da se malo promiješa energija i da to bude netko tko nije poznat u Srbiji već sam namjerno htjela naći nekoga tko živi, radi i osjeća muziku na najsličniji način mome'', govori Marija. 

''Ideja je bila da napiše numeru za moj album ''Dolazi ljubav'', to nije uspio jer očigledno dobre pjesme čuva za svoj album, ali zato sam ja njemu napravila ''Pola sunca'', dodala je Marija u svom stilu. 

Misli li Matija da mu je suradnja s Marijom otvorila vrata regionalnoj sceni?

''Pa ako to nije, onda vjerovatno ništa neće. Vidim da sad postoji veća prepoznatljivost, vidjet ćemo na koncertima. Ako koncerti u Beogradu, Sarajevu, Mostaru budu popunjeni, znači da se nešto dobro dogodilo'', rekao je. 

Matija se našalio i da će zbog ove pjesme ljudi možda poslušati njegov novi album.

''Pa to onda i za mene važi, morat će zbog Pola sunca poslušati i moj. Što znači, pazi, da smo mi do te mjere mudri... piiiih'', šali se Marija. 

Marija je prije početka snimanja spotova za novi album bila na ekstremnoj dijeti, zbog koje je i završila u bolnici.

''Bila sam i na ishrani, bilo mi je loše'', priznala je. 

''Zašto meni niste javili da i ja isto idem na dijetu?'', našalio se Matija. 

''Hehe ne znam, ja sam morala i bilo mi je loše jer sam se onako uhvatila nekog uštipka i pozlilo mi je i baš mi je bilo loše'',priznala je Marija. 

Osim kao jednu od najboljih vokalistica u regiji, prepoznaju je i po iskrenosti.

''Nekima sam bezobrazna, bahata, nepodnošljiva... Ja sam samo svoja, ja samo ne glumim. Za to nemam strpljenja'', kaže Marija. 

Uskoro ćemo njezine nove pjesme imati priliku čuti i uživo.

''Razlog mog dolaska u Zagreb je promotivne aktivnosti, a sve u vezi sa početkom jedne prelijepe velike regionalne turneje koja počinje 08.03. iz Arene Zagreb'', poručila je.

Ne sumnjamo da će joj se na velikoj pozornici povodom Dana žena pridružiti i Matija.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene