Iznenadila objavom!

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Galerija

Maja Šuput podijelila je fotografiju na kojoj njezin muž Nenad i njegov brat drže u naručju sinove Blooma i Dominika, koji su se rodili s danom razmaka.

Maja Šuput otkrila je da se njezina obitelj u ožujku povećala za još jednog člana obitelji. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Naime, Maja je na Instagram storyjima objavila fotografiju svog muža Nenada Tatarinova s njegovim bratom na kojoj obojica poziraju sa svojim sinčićima u naručju. 

"Dva brata i bratića. Bloom i Dominik. Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega", napisala je Šuput pokraj preslatkih slika. 

Posebno se istaknula prva fotografija na kojoj Bloom spava u naručju svog oca Nenada dok njegov bratić Dominik plače, a braća imaju velik osmijeh na licu dok drže djecu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je prije nekoliko dana oduševila obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju u badiću mjesec i pol dana od poroda. Pjevačica je pozirala u dvodijelnom svjetloplavom kupaćem kostimu u bazenu svoje hotelske sobe u Istri. 

"Jesi li ti ikada bila trudna?" napisala joj je influencerica Paula Sikirić, koja također trenutno čeka svoje prvo dijete. "Ajme, samo mjesec i pol od poroda, a takva linija. Bravo, svaka čast!", "Majuška, goriš", "Već takva linija, za ne povjerovati", nizali su se komentari pratitelja koje je iznenadila Majina vitka figura, a fotka je samo pola sata nakon objave brojila i više od 10 tisuća lajkova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene