Ni Mešin nije šutio!

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 4 Galerija

Maja Šuput u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" pojavila se u nježnoj kreaciji, a Igor Mešin i Goran Navojec za nju su imali samo riječi hvale koje su i podijelili pred kamerama.

Nakon holivudskog glamura kojim je zasjala u osmom mjesecu trudnoće na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", voditeljica Maja Šuput u drugoj je emisiji pokazala kako su joj u to vrijeme stajali i nešto kraći modeli.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Maja je na pozornicu izašla odjevena u kratku ružičastu haljinu sa šljokicama i detaljima od perja, a njezino izdanje komentirali su Igor Mešin i Goran Navojec. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Majo, prekrasno izgledaš, stvarno si kao pahuljica", pohvalio ju je Igor.

"Prediva anđeoska pahuljica", složio se s njim Goran.

Podsjetimo, u prvoj emisiji Maja je zablistala u dugoj zlatnoj haljini u kojoj je u show donijela dašak starog holivudskog glamura. Za dodatni sjaj zasigurno je u vrijeme snimanja bilo zaslužno i njezino blaženo stanje. Maja je pokazala da ni u osmom mjesecu trudnoće za nju nema odmora i da je uživala u tim danima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus druga emisija TLZP - 5 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 3 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 4 +1 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 1 Celebrity Dekolte Nives Celzijus ovoga je puta umalo zasjenio ogroman detalj na haljini koji je bilo nemoguće ne primijetiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene