najslađa fotka!

Maja Šuput objavila selfie iz kreveta s mužem i sinom koji je uhvatio upravo Bloom: ''Stvarno ne znam na koga je!''

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 1 Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 2 Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput, Supertalent Galerija

Maja Šuput podijelila je obiteljsku fotografiju s Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, fotografirali su se prije spavanja i pratiteljima poželjeli laku noć.

Pjevačica i članica žirija Supertalenta Maja Šuput podijelila je novu obiteljsku fotografiju sa svojim suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Obitelj Šuput-Tatarinov fotografirala se za društvene mreže prije spavanja, a svi su sretni i nasmiješeni mahali kameri. Posebnu pozornost krao je maleni Bloom, koji je uživao u fotografiranju s roditeljima.

''Bedtime selfie. Photo by Bloom! Ne znam na koga je, ali ovaj naš smješko fakat se voli slikati. Noć svima'', napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za IN magazin Maja je nedavno podijelila kako se Bloom snašao u vrtiću u koji je nedavno krenuo.

''Da pokucam u drvo, stvarno je super. Probudi se ujutro i prvo kaže: 'Ekipa, muzikaaaa.' I super, ipak sam se bojala jer su djeca vezana za roditelje, ali uspjeli smo, nakon tjedan dana već je zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reći da sam ona mama koja dođe prva po dijete'', priča Maja.

Koliko ga voli, Maj  ne skriva, a nakon napornih vikenda gdje tijekom tri dana nastupa u različitim gradovima, pjevačica jedva čeka stići kući kako bi se družila s djetetom.

Inače, Šuput svake nedjelje gledamo u showu Supertalent, u kojem je članica žirija i u kojem uveseljava gledatelje svojim izdanjima, od kojih je svako spektakularnije od prethodnoga.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Prskalo Matija Prskalo i Dominik Galić Matija Prskalo - 3 Matija Prskalo - 1 +8 Matija Prskalo Celebrity Našoj glumici život je obilježila rečenica iz kultnog filma, a posljednjih se godina tek povremeno pojavljuje u javnosti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis +21 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene