Najljepši dani su pred njom

Lijepa kći naše glumice oglasila se prvi put nakon vijesti da je u slatkom iščekivanju, trudnička uživancija već je krenula!

Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny +21 Maja Lena Lopatny Galerija

Maja Lena Lopatny javila se prvi put nakon vijesti da čeka svoje prvo dijete, evo kako se lijepa trudnica zabavljala okružena snježnom idilom.

Kći kazališne glumice Mije Begović Maja Lena Lopatny nedavno je sve razveselila vijestima da čeka svoje prvo dijete, a sada se i sama oglasila prvi put što je obznanila da je u slatkom iščekivanju.

Maja Lena, baš kao i brojni Hrvati, nije mogla odoljeti snijegu koji je napadao, a lijepa 33-godišnjakinja uputila se višu nadmorsku visinu kako bi uživala u snježnim prizorima.

Sve je zabilježila i s nekoliko fotografija, pozirala je u bež bundi i džemperu te krznenoj kapi, a trudnički trbuščić ispod tople odjeće vješto je sakrila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Maja dijete čeka s dečkom Karlom Šeparovićem, kojeg je dosad uspješno skrivala od javnosti, a sretne vijesti podijelili su za Gloriju.

"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", rekla je Maja Lena.

Otkrila je i kako je u početku trudnoće imala problema s mučninama, ali sada je sve u redu. Nedavno je saznala i spol bebe, ali ga još ne želi podijeliti s javnosti.

"Užoj obitelji otkrili smo spol, a prijateljima ćemo uskoro, planiramo uskoro jedno druženje s našim najdražim ljudima pa vam nažalost ne mogu otkriti tu informaciju prije nego što prijateljima obznanimo. Mogu vam samo reći da, s obzirom na to da sam i sama žensko dijete, možda sam malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti, saznat ćete uskoro", poručila je.

Buduća baka već je obavila kupnju.

"Ma već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Bit će toga još", otkrila je Mia Begović i dodala kako će uskočiti Maji s čuvanjem.

"Čuvat ću dijete koliko god bude trebalo. Stalno, ako treba", rekla je za 24 sata. 

Pogledaji ovo Mia Begović Nekad i sad Privatni život naše glumačke dive obilježili su nesretni brakovi i tragedija od koje se nikad nije oporavila: "Kažu da će biti lakše s vremenom, ali…"

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +27 Bianca Censori - 1 Celebrity Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene