''U konačnici...''

Žena koju je Ciboci nazvao čudom neviđenim dirljivom se objavom oprostila od mentora Marka: "Malo je reći ti hvala, i ako me sad pitaš...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 2 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 3 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 4 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić +23 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Galerija

Maja Drobnjaković podijelila je video iz polufinalne emisije Plesa sa zvijezdama i nakon slegnutih dojmova, mentoru Marku Mrkiću zahvalila je na svemu.

Maja Drobnjaković i njezin mentor Marko Mrkić ispali su prošle nedjelje u polufinalu showa "Plesa sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić ''Prvo ću zaštititi Maju...'' Mrkić bez ustručavanja rekao što misli o pregruboj Cibocijevoj odluci i planu za dalje: ''Ima u meni tog inata''

Na svom Instagaramu Maja je podijelila video njihovog plesa, a u opisu se na dirljiv način obratila Marku.

"Malo je reći ti hvala. Prošlo je gotovo pola godine od kako smo započeli naše zajedničko svakodnevno druženje i ako me sad pitaš, proletjelo mi je. Neke stvari bismo možda pametnije, neke drugačije ali u konačnici je baš uvijek onako kako treba biti", započela je, a zatim zahvalila na njoj posebnim trenucima:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Drobnjaković (@maja.drobnjakovic)

"Hvala ti za sav trud i kreativnost koju si uložio u naše plesove i koreografije. Hvala ti za beskrajno strpljenje i razumijevanje koje si imao samnom. Hvala ti za predanost i svo vrijeme koje si dao za sve ovo. Hvala ti što si vjerovao da ova ideja mora izaći van i doprijeti do ljudi. Hvala ti za sve treninge i razgovore uz pivicu".

"Prekrasni", poručio je Marco Cuccurin, "Bravo Majo" nadovezala se Ana Zaninović.

"Žao mi je što ste ispali", "Bili ste super", "Ma najbolji", "Bili ste kao da ste van ove planete", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, plesni par nakon ispadanja prokomentirao je.

''Ja sam zaista sretna, puno sam dobila od showa, hvala Marku na svemu što mi je pružio. Zaista mislim da je ovo jako vrijedan projekt i da smo napravili neke stvari za puno ljudi i hvala vam'', zahvalila je Maja.

''Ovo se može pretvoriti u moj monolog, ali skratit ću. Mislim da se ovo nikad neće ponoviti. Kroz Maju je prošla jedna ideja koja je doprla do puno ljudi, ja sam bio samo kotačić. Ovo što ostaje snimljeno netko će jednom gledati i vidjet će na koji način proživjeti borbu i izvući sve najbolje. Hvala svima!'' rekao je Marko i time završio njihov ples u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović +28 Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Nekad i sad Silvia Dvornik prisjetila se 2019. kad je pozirala s još tri dobro poznate splitske dame, pogledajte koliko su se promijenile od tada!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Lejdi Perković Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 +36 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Celebrity Evo kakva je bila prva reakcija vidno šokirane djevojke našeg mentora nakon što ju je on iznenada zaprosio u Plesu sa zvijezdama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene