''Naša najbolja emisija''

Maja i Marko o emisiji u kojoj su baš sve ganuli do suza: ''Poslali smo tu neku poruku, ja sam sigurna da je došla do ljudi''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko pred žirijem - 1 Maja i Marko pred žirijem - 2 Maja i Marko pred žirijem - 3 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 4 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 2 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 3 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 +26 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 3 Galerija

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić u jedanaestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' opet su zaplesali paso doble.

''Naša najbolja emisija. Poslali smo tu neku poruku, ja sam sigurna da je došla do ljudi. Neke stvari u ovom showu se pita žiri, tu nam neke stvari ne idu u prilog, a s druge strane pita se stotine tisuća ljudi koji ovo gledaju '', osvrnuli su se Maja Drobnjaković i Marko Mrkić na svoju prošlu emisiju u kojoj su svojom izvedbom sve rasplakali.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević - 3 ''legendarni ste!'' Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

U ovoj emisiji plesali su paso doble, a tijekom proba došao ih je posjetiti Igor Barberić.

''Dosta epizoda je on ponavljao showgirl, showgirl, već mi je izlazilo na uši. Pa hajde dođi ti meni i pokaži što znači showgirl'', komentirala je Maja Igorovu posjetu. 

A ovako je Igor to objasnio.

''Po meni to je ta jedna scenska prisutnost, svaka tranzicija između koraka je isto ples'', objasnio je Igor.

A evo kako je žiri komentirao njihov ponovljeni paso doble.

''Ovo bi mogao biti riskantni nastup za polufinale, cijela ova scena je malo suprotna od paso karaktera, jako si dobro to navigirala, mislim da si sad kompletno igrala s tim trenutkom showgirl'', primijetio je Igor. 

''Meni je bilo super, jedan drugačiji paso, jako mi se ovo svidjelo, bilo je par nespretnosti, ali sigurno zbog brzine'', komentirala je Franka. 

''I meni se svidio humor i satira koji ste dodali na taj paso, jako mi se dopalo, sad ste vi izašli van zajedno, taj odnos je bio jako dobro odigran, bravo'', rekla je Larisa. 

''Bili ste fluidni i prošli ste kroz čitav plesni podij'', zaključio je Ciboci.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin - 1 Tamara Loos i Igor Mešin - 3 Tamara Loos i Igor Mešin - 2 +31 Tamara Loos - 3 Celebrity Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 +26 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Celebrity Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene