Posebni do kraja!

Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Zeljko Puhovski / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Doček Leta 3 u Zagrebu - 1 Let 3 na proglašenju - 9 Let 3 na proglašenju - 8 Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 6 +20 Let 3 na proglašenju - 5 Galerija

Let 3 sletjeli su u Hrvatsku te se aerodromom provozali na svojem zlatnom traktoru, evo kako su se sredili za doček.

Let 3 sletio je u Hrvatsku nakon finala Eurosonga. Dečki su pred novinare koji su ih čekali za izjavu došli na svojem zlatnom traktoru koji nažalost s njima nije bilo i u Liverpoolu, a za ovu su se priliku i posebno sredili.

Pogledaj i ovo Croatia Airlines pleše na ''Mama ŠČ!'' - 2 I traktor je tu! Djelatnici Croatia Airlinesa dali su podršku Letovcima: Nosili su brkove i zaplesali prepoznatljive pokrete, ovo morate vidjeti!

Svi članovi benda bili su odjeveni u odijela i s ružama u džepu, a dobro raspoloženi pozirali su pred novinarima i obožavateljima koji su ih dočekali na aerodromu.

Damir Martinović Mrle vozio je traktor dok je ostatak ekipe sjedio na posebno napravljenoj prikolici koju je traktorčić vukao.

Podsjetimo, traktor je trebao s letovcima biti i u Liverpoolu, ali je, kako je rekao Mrle, zbog Brexita zapeo u Frankfurtu.

Dečki su na Euroviziji napravili pravi spektakl, a ništa manje spektakularan nije bio ni povratak kući kojim su zaokružili cijelu ovu Eurosong priču.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šarapova - 6 Marija Šarapova - 5 Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 3 +26 Marija Šarapova - 2 Nekad i sad Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Jovovich - 5 Mila Jovovich - 4 Mila Jovovich - 3 Mila Jovovich - 1 +17 Mila Jovovich - 6 Celebrity Slavna ljepotica šokirala je novim izdanjem u kojem su je paparazzi zatekli, a onda je otkrila da si je to sama učinila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene