Pa što je ovo?

Slavna ljepotica šokirala je novim izdanjem u kojem su je paparazzi zatekli, a onda je otkrila da si je to sama učinila

Mila Jovovich - 2 Mila Jovovich - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Jovovich - 5 Mila Jovovich - 4 Mila Jovovich - 3 Mila Jovovich - 1 Mila Jovovich - 6 Mila Jovovich - 5 Mila Jovovich - 4 Mila Jovovich - 1 Mila Jovovich - 2 Mila Jovovich - 3 +11 Milla Jovovich Galerija

Holivudska glumica Milla Jovovich šokirala je novim izdanjem koje su fotografirali paparazzi, kasnije je otkrila da se sama šišala.

Holivudska glumica Milla Jovovich šokirala je svoje fanove novim izdanjem u kojem su je fotografirali paparazzi dok je stizala u jedan hotel.

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi FOTO Paris kao Mila! Koja bolje izgleda?

Milla je u kratkim hlačicama i prugastoj majici izašla iz automobila, a kad je sagnula glavu nikome nije bilo jasno što joj se dogodilo.

Njezina kosa bila je čudno ošišana i orezana, a činilo se kao i da na vrhu glave ima rupu od previše ošišane kose.

Kasnije je na Instagramu otkrila kako se sama ošišala.

''Blah! Osjećala sam se kao da mi je potrebna promjena, a škare su mi bile pri ruci. U svakom slučaju, narast će ponovno. Sviđalo vam se ili ne, sada je učinjeno, pa ćemo vidjeti kako će narasti'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

Međutim, čini se da joj šišanje baš i nije prošlo u najboljem redu.

Podsjetimo, slavna ljepotica rođena je u Kijevu 17. studenog 1975. godine i ima balkanske korijene jer je njezin otac Bogdan Jovović rođeni Srbin, dok joj je majka ruska kazališna glumica Galina Loginova. Obitelj je 1981. pobjegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se nastanili u Londonu, a onda su otišli u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Angelesu.

Milla je od 2009. godine u braku s britanskim redateljem Paulom W. S. Andersonom s kojim ima troje djece, 14-godišnju Ever Gabo, sedmogodišnju Dashiel Edan i Osiana Larka Elliota kojemu je dvije godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šarapova - 6 Marija Šarapova - 5 Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 3 +26 Marija Šarapova - 2 Nekad i sad Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Celebrity Još jedna javna svađa Afflecka i Lopez, uhvaćeni su u žustroj raspravi dok su čekali zeleno na semaforu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene