Potpuna razlika

Čitav svijet zna ju kao vrckavu Phoebe, ali zanimljivo je čime se bavila prije nego što se proslavila kao glumica!

Prijatelji na kavi Prijatelji na kavi DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Prijatelji na kavi Galerija

Glumica Lisa Kudrow proslavila se zahvaljujući seriji "Prijatelji", a utjelovila je Phoebe, koja je omiljeni lik u povijesti američke televizije.

Lisa Kudrow na glumačkoj je sceni još od 80-ih godina, a najpoznatija je po ulozi Phoebe Buffay u omiljenom sitcomu "Prijatelji".

Pogledaj i ovo Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston otkrio bliski izvor Poznato je na što zvijezde "Prijatelja" sumnjaju da je bio uzrok smrti Matthewa Perryja: "Iako nitko ne želi vjerovati u to, naravno da im se svima mota po glavama"

Jedina je u toj seriji u isto vrijeme imala dvije uloge, s obzirom na to da je utjelovila i Phoebinu sestru blizanku Ursulu. Zahvaljujući "Prijateljima" dobila je i nekoliko nagrada, među kojima su Emmy i SAG, a uoči posebne epizode omiljene serije koja se emitira ovoga tjedna prisjetili smo se njezine karijere.

Lisa je odrasla u Los Angelesu u obitelji bjeloruskih korijena, a kako joj je otac bio fizijatar, odmalena se zanimala za medicinu. Završila je biologiju te je s ocem radila osam godina prije nego što je započela glumačku karijeru. Imala je brojne manje uloge, a glumila je u serijama "Kafić Uzdravlje" i "Frasier" prije nego što je otišla na audiciju za Phoebe Buffay.

U svibnju 1995. godine Lisa se udala za francuskog marketingaša Michela Sterna. Sina Juliana Murraya Sterna dobili su u svibnju 1998. godine. U četvrtoj sezoni "Prijatelja", u kojoj je Phoebe trudna s trojkama svog brata, Lisa je zaista bila trudna.

Kudrow je u nekoliko navrata istaknula kako ne gleda "Prijatelje", a želja joj je s ostalim kolegama iz serije to učiniti uskoro. Upravo uloga Phoebe Buffay jedna je od najpopularnijih uloga u TV serijama u SAD-u. Osim u serijama, glumila je i u brojnim filmovima.

Mnogi se slažu kako Lisa u 58. godini izgleda sjajno, a glumica za razliku od svojih kolegica privatni život pokušava držati što dalje od javnosti. Živi na Beverly Hillsu sa svojom obitelji, a svaki slobodni trenutak provodi upravo s njima.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene