puno su se promijenile

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

Grupa Hurricane - 4 Grupa Hurricane - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Galerija

Isplivale su stare fotke Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić iz grupe Hurricane, koja je na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala Srbiju.

Srpska ženska grupa Hurricane s pjesmom "Loco Loco" na ovogodišnjoj Euroviziji osvojila je 15. mjesto, a djevojke su privukle veliku pažnju publike svojim energičnim nastupom i atraktivnim izgledom.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Seksi u svakoj prilici! Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju!

No prije nego što su zajedno žarile i palile Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić izgledale su poprilično drugačije nego danas, a jedna od njih otvoreno priznaje da je napravila nekoliko estetskih zahvata.

"Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno", kazala je nedavno Ivana za srpske medije te je dodala: "Eto, ja sam popravljala nos i usta."

Njezine kolegice iz grupe nikada nisu govorile o svojim estetskim korekcijama, no njihove fotke iz prošlosti daju naslutiti kako ipak nisu potpuno prirodne ljepotice. Pogledajte ih u našoj galeriji pa procijenite sami.

Inače, grupa Hurricane osnovana je 2017. godine i ispočetka su djevojke pjevale samo na engleskom jeziku pa su se, prije nego što su osvojile regiju, prvo pojavile na američkom tržištu. Nakon toga su objavile dva hita na srpskom "Favorito" i "Avantura" te su s njima osvojile glazbene ljestvice u regiji.

Njihova je karijera započela na egzotičnim Karibima, gdje živi njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković. Ondje imaju studio, snimaju pjesme i ondje su nastali njihovi spotovi za strano tržište.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +2 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene