Konačno u Splitu!

Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

Albina Grčić Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić objavila fotografiju s dečkom Ivanom Ćalušićem, a preslatkoj fotografiji nije mogao odoljeti ni osnivač popularne stranice wiwibloggs, koja prati sva eurovizijska događanja.

Nakon što se prije nekoliko dana vratila s Eurosonga u Hrvatsku, naša je Albina na društvenim mrežama otkrila kako je konačno stigla i u rodni joj Split, gdje ju je dočekao dečko Ivan Čalušić.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

22-godišnja Albina na Instagramu je podijelila fotografiju s nogometašem kojeg ljubi već nekoliko godina, a zajedno poziraju zagrljeni na splitskoj rivi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Ovo je ljubav", napisao joj je eurovozijski stručnjak i pokretač najpopularnije stranice koje prati sva eurovizijska događanja William Lee Adams.

"Ma spajalice slatke", "Najljepši par", "Lijepi ste", "Ti vaši trenutci zajednički vrijede više od milijun Eurovizija, živite ljubav", "Ajme, kako ste slatki", "Prekrasni zajedno, živjeli sto godina", "Iskreno, najljepši ste", "To je to, uvijek i zauvijek obitelj, familija, ljubav", "Ovo je najsretniji čovjek na svijetu", "Nek' živi ljubav", samo je dio od tisuću komentara koje je dobila od drugih obožavatelja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cannon (Foto: Getty Images) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) +0 Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Komičar čeka sedmo dijete, to možda i ne bi bilo čudno da u posljednjih pola godine nije objavio da mu stižu čak tri prinove!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene