Pomalo bizarna priča

Komičar čeka sedmo dijete, to možda i ne bi bilo čudno da u posljednjih pola godine nije objavio da mu stižu čak tri prinove!

Nick Cannon (Foto: Getty Images) Nick Cannon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cannon (Foto: Getty Images) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) +0 Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Cannon čeka sedmo dijete, u posljednjih šest mjeseci to je već četvrta vijest da mu stiže prinova.

Američki glumac, komičar i glazbenik Nick Cannon očekuje sedmo dijete s manekenkom Alyssom Scott. Vijest je to koja stiže nakon što je u posljednjih šest mjeseci već objavljeno da je dobio jedno i čeka još dvoje djece

Naime, 40-godišnji Nick trenutačno čeka i blizance s DJ-icom Abby De La Rosa, dok s manekenkom Brittany Bell ima kćer Powerful Queen i sina Goldena. Otac je i blizanaca Moroccona i Monroe, koje je prije deset godina dobio u braku s pjevačicom Mariah Carey.

Vijest o najnovijoj prinovi koja stiže objavila je Alyssa, koja je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira gola i jasno se vidi trudnički trbuh. Uz fotografiju je napisala Zen S. Cannon i tako svima dala do znanja tko je sretni otac, a zahvalila je i obožavateljima koji su njoj i Nicku počeli upućivati čestitke.

Prema pisanju magazina The Sun, Nick i Alyssa prvi su put zajedno viđeni na njezin rođendan u jednom od restorana u Malibuu, no niti jedno nije potvrdilo da su u vezi.

Vijest da čeka dijete s njom stiže samo mjesec dana nakon što je Abby De La Rosa potvrdila da je Nick otac njezinih blizanaca, a i ona je svoju trudnoću proslavila i obilježila snimanjem golišavih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abby De La Rosa (@hiabbydelarosa)

Bivša miss Arizone Brittany Bell vijest o trudnoći s Nickom podijelila je u lipnju prošle godine kada je on bio u vezi s Jessicom White, a u prosincu im se rodila kćer.

Inače, Nick je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumijeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnericama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne vjeruje u brak. 

"Vjerujem da su veze i u najvećoj mjeri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Cijeli život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom vjenčanju - ja sam samo bio dio svega toga", zaključio je Nick u jednom od intervjua prije nekoliko godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene