Malo se opustio

DiCaprio se okružio ljepoticama nakon prekida najduže veze, a teško je ne primijetiti i jednu promjenu na njemu!

Leonardo DiCaprio - 1 Leonardo DiCaprio - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio - 2 Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 4 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 2 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Kelly Rohrbach - 2 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 +6 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Galerija

Leonardo DiCaprio snimljen je na jahti na Karibima u društvu atraktivnih djevojaka, a pažnju je privlačio i njegov poveći trbuh.

Otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, oskarovac Leonardo DiCaprio (48) uživa u samačkom životu iako ga se u medijima ne prestaje povezivati s raznim damama.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Prvo se šuškalo da ljubi manekenku Gigi Hadid (27) jer su snimljeni u prisnim trenucima na jednoj holivudskoj zabavi, a nakon nje povezivali su ga s glumicom Victorijom Lamas (23).

S Victorijom je navodno dočekao i Novu godinu, što je otkrio izvor blizak glumcu za Page Six, no sada je uhvaćen kako se zabavlja u djevojaka među kojima nije bila njegova navodna nova djevojka.

Poznato je da je jedna od njih Madison Headrick, zaručnica njegova prijatelja Joea Nahmada, no identitet druge djevojke s jahte nije otkriven, a moguće je da se radi o još jednoj Leovoj aferi.

DiCaprio i ekipa snimljeni su dok su se zabavljali na jahti na karipskom otoku St. Barts, a osim atraktivnih dama u mini bikinijima pažnju je privlačila i glumčeva škembica.

Iako je i ranije imao poveći trbuh i nikada ga nije skrivao, sredinom prošle godine doveo se u top-formu, no čini se da se sada opat malo opustio.

Inače, Camila je bila Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su bili od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od slavnih dama koje je ljubio u prošlosti.

Glumca inače prati glas da ne izlazi s djevojkama starijima od 25 godina, a zanimljivo je da je netom prije njihova prekida Camila napunila upravo toliko.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl +7 Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl Celebrity Rijedak izlazak domaćeg para s kćerkicom, inače je skrivaju od javnosti, no sada su spremno pozirali fotografima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene