Baš je briga!

Ma koji DiCaprio?! Lijepa 25-godišnjakinja brzo je zaboravila na bivšeg zavodnika, evo kako se provodi u inat glumcu

Camila Morrone Camila Morrone Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone i Kaia Gerber Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 Camila Morrone - 4 Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 4 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 2 Camila Morrone i Lucila Sola - 8 +23 Camila Morrone i Lucila Sola - 7 Galerija

Camila Morrone zabavljala se rođendanskoj zabavi Kaije Gerber, čini se da je brzo preboljela oskarovca Leonarda DiCaprija.

Samo nekoliko dana nakon što se pročula vijest o prekidu petogodišnje veze Leonarda DiCaprija i mlađahne Camile Morrone, 25-godišnjakinja se dobro zabavlja, a sudeći po fotografijama paparazza koje svakodnevno izlaze Camila je već preboljela glumca.

Pogledaj i ovo Camila Morrone - 1 Nastavila je dalje DiCaprijeva bivša viđena prvi put nakon prekida njihove petogodišnje veze, čini se da se dobro nosi s novonastalom situacijom

Dosad je već viđena u bezbrižnim šetnjama Los Angelesom i kavama s prijateljima, a sada je bila i na rođendanskoj proslavi kćerke poznatog modela Cindy Crawford, Kaije Gerber.

Kaia je slavila 21. rođendan, a sa svojim pratiteljima podijelila je i fotografiju s Camilom na kojoj se drže za ruke i slave Kaijinu punoljetnost po američkom zakonu.

Camila je za proslavu odabrala svilenu laganu haljinu crne boje na bretele, a kombinirala ju je s crnim Vans tenisicama.

Dan nakon, Morrone je izašla na kavu sa svojim ocem Maximom Morroneom, a paparazzi ih nisu ometali dok su bezbrižno ispijali topli napitak iako je Camila sakrila oči umorne od partijanja crnim sunčanim naočalama.

47-godišnji oskarovac i 25-godišnja ljepotica prekinuli su još početkom ljeta, a tu je vijest potvrdio izvor blizak Leonardu za The Sun. Time su se potvrdila predviđanja kako će se upravo to dogoditi jer je Leonardo dobro poznat po tome da ne izlazi s djevojkama starijima od 25 godina.

"Leo i Camila prekinuli su vezu tijekom ljeta. Među njima se nije ništa loše dogodilo, jednostavno se to pokazalo kao najbolje rješenje", izjavio je izvor.
Leonardo koji je od Camile stariji 22 godine, upoznao ju je prvi put 2008. godine, kada je ona imala samo 12 godina. Njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Al Pacino hodao je s Camilinom majkom Lucilom Solá, i on ih je zapravo upoznao, a Leonardo je očito godinama ostao dobar prijatelj s obitelji.

Leonardo i Camila službeno su prohodali 2017. godine, nakon njegovog prekida s manekenkom Ninom Agdal i samo nekoliko dana prije filmskog festivala u Cannesu, iako su njihovi predstavnici prvotno demantirali da su zajedno.

Vijest o prekidu njihove petogodišnje veze odjeknula je medijima, a samo nekoliko sati nakon, Leonardo je viđen u društvu nove djevojke, 22-godišnje Marije Beregove.

Dvojac je napustio noćni klub u St. Tropezu, a visoka ljepotica odmah je privukla pažnju medija koji su se raspisali o njoj i mogućnoj novoj ljubavi uspješnog glumca.

Odrasla je u Švicarskoj, pohađala je privatne škole, a iako ima 22 godine iza sebe već ima propali brak s milijarderom i unukom Gadafijevog sluge Masoudom Abdelhafidom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj princeze Diane - 2 Posljednji ispraćaj princeze Diane - 1 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Trevor Rees-Jones i princeza Diana +2 Princ Charles i princeza Diana Zanimljivosti Prošlo je 25 godina otkako su najtužnije scene obišle svijet i postale najgledaniji događaj u povijesti televizije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene