zaljubljeni kao prvog dana

Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg partnera, dugo su u vezi, no rijetko ih viđamo zajedno!

Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 +24 Hrvoje Jelinčić Galerija

Larisa lipovac Navojec objavila je romantične fotografije s dugogodišnjim partnerom Hrvojem.

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec (46), koju smo gledali i kao članicu žirija showa "Ples sa zvijezdama", u dugogodišnjoj je vezi sa šest godina mlađim DJ-em Hrvojem Jelinčićem.

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti i nemamo ih često priliku vidjeti, no Larisa je sada na svojem profilu na Instagramu podijelila njihove romantične fotografije.

Otkrila je da su skupa bili u Bruxellesu, gdje je ona imala predstavu, a pozirali s zagrljeni i nasmiješeni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

"Ma divni!", "Ova tvoja sreća je zarazna", neki su od komentara ispod fotki.

"Moj partner je najbolji na svijetu. Imam svu podršku i pomoć ovog svijeta. Ne znam kako bi stigla sve obavljati da njega nema pored mene. Moram priznati da unosi red u moj umjetnički kreativni nered. On je obiteljski čovjek i baš nas nekako okuplja. Kada imamo slobodno vrijeme najviše volimo provoditi vrijeme sa Grgurom. Pobjegnemo na neko putovanje, izlet ili jednostavno ostanemo doba u obiteljskoj idili", pohvalila nam se Larisa jednom prilikom.

Larisa je sa svojim bivšim suprugom, glumcem Goranom Navojcem, ostala u dobrim odnosima te je zadržala i njegovo prezime.

"Stavili smo dijete na prvo mjesto. On treba i tatu i mamu jednako. Mi smo se razišli u miru. Kao prijatelji. Uvijek smo bili vrlo otvoreni, jednostavni i nesvadljivi. Imamo i fantastične partnere. Volimo provoditi vrijeme zajedno", otkrila nam je.

Larisa i Goran zajedno su proveli 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku, te su zajedno dobili i sina Grgura. Razveli s se 2015., a Larisa je godinu dana kasnije započela vezu s Hrvojem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Emotivna Prijović nije mogla suspregnuti suze u prepunoj zagrebačkoj Areni drugu večer zaredom: "Tresem se sva..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene