imala je dobar povod

Larisa Lipovac Navojec posvetila romantičnu objavu šest godina mlađem dečku, kojeg rijetko pokazuje: "Volimo te, ljubavi!"

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Hrvoje Jelinčić Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec - 2 +14 Larisa Lipovac Navojec - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec objavila je fotografije svojeg dečka Hrvoja Jelinčića uz koje mu je čestitala rođendan.

Plesačica, koreografkinja i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama" Larisa Lipovac Navojec (46) u dugogodišnjoj je vezi sa šest godina mlađim DJ-em Hrvojem Jelinčićem, s kojim je nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

No sada je Larisa na svojem profilu na Instagramu objavila Hrvojeve fotografije, a za to je imala i poseban povod.

"Neka si mi uvijek ovako nasmijan, sretan i zadovoljan. Volimo te, ljubavi, i hvala ti na ljepoti, miru, zabavi i veselju koje unosiš u naš život. Vole te Larky i Gviks", napisala je Larisa uz fotografije kojima je Hrvoju čestitala okrugli 40. rođendan, a čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

Podsjetimo, vezu s Hrvojem, poznatim i pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena. Prohodali su godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca, s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku. Larisa i Goran zajedno su dobili sina Grgura, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +30 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Nine Badrić na Hvaru, jasno je zašto tamo bježi kad god stigne: "Moja jutra!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Slavko Šajinović - 1 Severina i Slavko Šajinović - 2 Severina i Slavko Šajinović - 3 Severina i Slavko Šajinović - 1 +12 Severina i Slavko Šajinović - 2 Nekad i sad Sjećate se Severinina bivšeg zaručnika Slavka? Nakon nje ljubio je još jednu poznatu domaću pjevačicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene