A nekad ga je krila!

Larisa Lipovac Navojec pohvalila se gestom kojom ju je iznenadio šest godina mlađi partner, a snimio ju je i u zanimljivoj pozi!

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec +23 Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac Navojec na svom profilu na Instagramu otkrila je kako s dečkom Hrvojem Jelinčićem uživa na otoku Braču.

Plesačica Larisa Lipovac Navojec podijelila je mnoštvo videozapisa iz Milne na otoku Braču, gdje se nalazi u društvu svoga šest godina mlađeg dečka Hrvoja Jelinčića.

U pričama je objasnila kako je Hrvoje tamo otišao poslovno jer je DJ, a nju je odlučio povesti sa sobom što ju je veoma razveselilo.

"Kad te mužić povede sa sobom na GIG", poručila je 46-godišnja Larisa uz video koji je objavila u priči na Instagramu s pogledom na bazen. 

Pokazala je i kako imaju hotel samo za sebe, a onda je u dvodijelnom crnom badiću istaknula i svoju besprijekornu figuru.

Storije je objavio i Hrvoje pa dodao: "Odmor i uživanje prije gaže".

Larisa je nedavno s Hrvojem privukla pažnju na svečanom događaju u Zagrebu gdje su na crvenom tepihu pozirali sretno i zagrljeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

Podsjetimo, vezu s Hrvojem, poznatim i pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena. Prohodali su godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca, s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku i zajedno imaju sina Grgura.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović - 2 Silvija Brozović - 11 Marcelo i Silvija Brozović - 1 +25 Silvija Brozović - 10 Celebrity Marcelo Brozović krije detalje svog obiteljskog života, ali nečim se kod supruge voli pohvaliti: "Stvarno je..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +26 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Celebrity Sonja Kovač imala je poseban povod za slavlje u Italiji, a sve je otkrila na Instagramu: "Što više poželjeti?"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene