Ovo je predobro!

Sonja Kovač imala je poseban povod za slavlje u Italiji, a sve je otkrila na Instagramu: "Što više poželjeti?"

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Sonja Kovač i Goran Mandić - 6 Sonja Kovač i Goran Mandić - 7 Sonja Kovač i Goran Mandić - 8 +20 Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Galerija

Sonja Kovač podijelila je novi niz fotografija iz Italije sa zaručnikom Goranom Mandićem pa u opisu objasnila i što slave.

Influencerica Sonja Kovač ne skriva koliko uživa na odmoru u Italiji, a društvo joj pravi njezin budući suprug Goran Mandić.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima pozira u žutoj haljinici na bretele naslonjena na žutog fiću, a na njegovoj haubi nalaze se pizza i piva. 

Svojim pratiteljima otkrila je da slavi 39. rođendan.

"Birthday girl! Pizza umjesto torte! To može samo Italija! Piknik na vidikovcu s pogledom na Positano, najdraža osoba, zalazak, pizza i piva! Što više poželjeti!??" poručila je u opisu sva sretna, a ni na fotografijama nije skrivala koliko je oduševljena - što se može vidjeti po izrazima njezina lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Nives Clezijus odmah joj je uputila u komentarima niz emotikona zaljubljenih smajlića.

Njezini su joj pratitelji ispod objave uputili pregršt lijepih želja i čestitki.

Inače, Sonja ne skriva svoje oduševljenje tim žutim fićekom, što je dokazala i u prethodnoj objavi u kojoj je podijelila videozapis sa Goranom, pa u opisu dodala:

"Šeraj nekome tko bi se provozao u ovom slatkom fićeku!"

Podsjetimo, na putovanjima društvo joj uvijek pravi njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić Iva Šarić +25 Iva Šarić Celebrity Lijepa zaručnica Brune Petkovića s tribina je navijala za njega, a s njezina lica jedna osoba nikako nije mogla skrenuti pogled!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +30 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivana Knoll na tribinama je dočekana kao prava zvijezda, a poslala je i jasnu poruku Španjolcima: "Žao mi je..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene