Golupčići!

Sonja Kovač objavila rijetke fotografije sa zaručnikom pa pokazala kakvi su u stvarnom životu: "Nadam se da si svjestan da si dobio bingo"

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Sonja Kovač i Goran Mandić - 6 Sonja Kovač i Goran Mandić - 7 Sonja Kovač i Goran Mandić - 8 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 6 +14 Sonja Kovač - 5 Galerija

Sonja Kovač objavila je na profilu na Instagramu fotografije sa zaručnikom Goranom Mandićem s kojim odmara u Italiji.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač uživa u čarima susjedne Italije, a društvo joj na odmoru pravi njezin zaručnik Goran Mandić.

Sonja je tako nakon dugo vremena objavila njihove zajedničke fotografije, a na kojima mu sjedi u krilu i prepušta se njegovim zagrljajima i poljupcima.

"Ljetne večeri na Siciliji! Zadnje dvije fotke totalno odražavaju naše karaktere!", napisala je Sonja uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Prekrasni ste", "Uživajte golupčići", "Ehh koji si ti srečković, nadam se da si svjestan da si dobio bingo i najljepšu ženu", "Fino, fino", "A što ste vi lijepi par", "Divni", "Blago mu se", samo su neki od komentara koje su dobili.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +6 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 +20 Vlatka Pokos, 2001. godina Celebrity Kako Vlatka Pokos izgleda u badiću! Zbog ovih prizora nitko joj ne bi dao 53 godine, djeluje čak i upola mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene