preplanula i zgodna

Kako Vlatka Pokos izgleda u badiću! Zbog ovih prizora nitko joj ne bi dao 53 godine, djeluje čak i upola mlađe

Vlatka Pokos, Vlatka Pokos, Instagram/Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos, 2001. godina Vlatka Pokos, 2006. godina Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 +14 Vlatka Pokos - 1 Galerija

Vlatka Pokos objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u bijelom kupaćem kostimu sa seksi izrezom

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53) trenutno u Dalmaciji uživa u tipičnim ljetnim radostima.

U pričama na svojem profilu na Instagramu objavila je niz fotografija na kojima pozira uz more, u bijelom kupaćem kostimu s jednim otkrivenim ramenom izrezom koji otkriva trbuh.

Bijeli badić savršeno je istaknuo njezinu preplanulu put, a pohvalila se i vitkom figurom koju uspješno održava još otkako se pojavila na sceni, u svojim 20-ima.

Fotografije pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Ni njezino lice nikako ne odaje da je Vlatka u pedesetima, a baš zato često voli podsjetiti javnost kako stari dostojanstveno i kako na sebi nije radila nikakve korekcije.

O tome je ranije ove godine progovorila i na svojem profilu na Instagramu, a taj put je i oštro osudila one koji u ime ljepote odlaze pod nož.

"Ponosna sam na svoj prirodni izgled u moru neukusne plastike i ružnih, izobličenih lica koja se nameću kao uzori ljepote", napisala je tada Vlatka.

Inače, Vlatka je posljednjih godina živjela i radila u Kanadi, a u Hrvatsku se vratila zbog showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je sudjelovala 2022. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte kako izgledaju fotografije koje je Ivana Knoll sama objavila, na onima koje su drugi snimili ne izgleda tako: "Vidjela sam te na stadionu i...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene