Je li pretjerala?

Pogledajte kako izgledaju fotografije koje je Ivana Knoll sama objavila, na onima koje su drugi snimili ne izgleda tako: "Vidjela sam te na stadionu i...''

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 +24 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll pohvalila se fotografijama s utakmice u Rotterdamu, ali svi su odmah primijetili da se Ivana uredila i da je s fotošopom malo pretjerala.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila se fotografijama s utakmice Hrvatska - Nizozemska u Rotterdamu, a pratitelji su na njezinu profilu na Instagramu primijetili da se Knoll ipak malo previše uredila.

Na fotografijama od fotografa s utakmice koje možete vidjeti u našoj galeriji i onima koje je Knoll objavila itekako se vidi razlika, a Ivana nije odoljela da u fotošopu ne uredi svoj struk i ispegla lice.

To je naljutilo njezine fanove, a neki su je čak i počeli ismijavati zbog neuspjelog fotošopa.

"Predmeti oko tebe su iskrivljeni. Photoshop fail", "Previše Photoshopa, vidjela sam te uživo na stadionu", "Na fotkama sa stadiona izgledaš drugačije", piše u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Međutim, Knoll je svejedno bila prava senzacija na tribinama, a brojni su se obožavatelji izvan stadiona i na stadionu fotografirali s njom.

A vi nam u anketi recite što mislite o ovome.

Je li Knoll pretjerala s fotošopom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 6 +26 Jelena Rozga - 7 Celebrity Jelena Rozga u kratkoj haljinici istaknula svoje glavne adute, obožavateljima je pripremila pravi raj za oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - Bloom - 1 +25 Atmosfera na snimanju Supertalenta - 4 Celebrity Ponosna Maja Šuput pohvalila se Bloomovim uspjehom, postigao je to sa samo tri godine: "Prva se pamti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene