Nije ih štedjela

Vlatka Pokos oštro osudila sve koji zbog ljepote idu pod nož: "Ponosna sam na svoj prirodni izgled"

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +12 Vlatka Pokos- - 1 Galerija

Vlatka Pokos na Instagramu je objavila nove fotografije uz koje je istaknula da je ponosna na svoj prirodni izgled.

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) često voli podsjetiti javnost kako stari dostojanstveno i kako na sebi nije radila nikakve korekcije.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

O tome je progovorila i uz svoje nove fotografije koje je podijelila na profilu na Instagramu, a ovaj put je i oštro osudila one koji u ime ljepote odlaze pod nož.

"Prekrasne fotografije, nastale u trenutku inspiracije bez velikih priprema i planiranja. Ponosna sam na svoj prirodni izgled u moru neukusne plastike i ružnih, izobličenih lica koja se nameću kao uzori ljepote", napisala je Vlatka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb (@vlatkapokos)

"Prirodna, otmjena, savršenog stila", "Uvijek predivna, graciozna uz prirodan njegovan izgled, koja odiše ženstvenim sjajem", "Za primjer", "Prekrasne žene daju nam i prekrasne fotografije", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, Vlatka je posljednjih godina živjela i radila u Kanadi, a u Hrvatsku se vratila zbog prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se uskoro opet vraća na male ekrane.

Poznato je i da se Vlatka bila prijavila na ovogodišnju Doru, no njezina pjesma nje bila odabrana među 18 koje su se predstavile u Opatiji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene