''Ti si meni uvijek seksi!''

Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos +20 Vlatka Pokos - 3 Galerija

Vlatka Pokos na društvenim je mrežama podijelila snimke u kojima je istaknula svoju seksi stranu.

Pjevačicu Vlatku Pokos dosad smo navikli gledati u ozbiljnim poslovnim kombinacijama, no ovoga puta odlučila se pretvoriti to u malo izazovniji stajling. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Odjenula je svoj elegantni crni sako, koji u posljednje vrijeme često nosi na hlače i bluze, ali sada je pozirala isključivo u njemu bez ijednog drugog komada odjeće. 

Svu pozornost usmjerila je na svoju besprijekornu građu tijela, ali i zgodne noge. 

"Sreća", poručila je u opisu pa u pozadini pustila Gibonnijevu pjesmu s istim nazivom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

"Ti si meni uvijek seksi", "Prekrasna Vlatka", "Savršena", "Seksi", "Opa", samo su neki od brojnih komentara. 

Pokos je nedavno na društvenim mrežama  progovorila i o svojim neuspjelim vezama.

"Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu. Točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne 'kompromise' koji su, malo-pomalo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu", napisala je tada.

Poznata je po neuspjelom braku s 27 godina starijim Josipom Radeljakom Dikanom, za kojeg se udala 2006. godine, a prije toga bili su pet godina u vezi. Rastali su se nakon godinu i pol braka kada ju je Radeljak izbacio iz stana, a rasprava se odvijala još godinama.

Na Instagramu je prati više od 22 tisuće ljudi koje svakodnevno uveseljava svojim fotografijama i događajima iz privatnog života.

Podsjetimo, svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe "Srebrna krila", s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se pjesmom "Na modrom nebu iznad Zagreba".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford - 2 Harrison Ford - 1 Harrison Ford i Calista Flockhart Harrison Ford - 1 +5 Harrison Ford - 2 Zanimljivosti Na Filmskome festivalu u Cannesu bit će prikazana premijera petog filma o Indiani Jonesu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene