To ju je uništilo

Vlatka Pokos otvorila dušu i prisjetila se ljubavnih brodoloma: "Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne kompromise"

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 +22 Vlatka Pokos - 5 Galerija

Vlatka Pokos poznata je po neuspjelim vezama koje su je koštale karijere, ali i etiketirale, pa je zbog toga u novoj objavi odlučila otvoriti dušu.

Pjevačica Vlatka Pokos objavila je video na kojem pozira u elegantnom crnom odijelu i s valovima u kosi, a u pozadini svira njezina pjesma "Ne tražim ništa".

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

U opisu je odlučila otvoriti svoju dušu pratiteljima o svojim neuspjelim vezama i brakovima.

"Ovu pjesmu snimila sam 1995. godine na pragu svoje vrlo uspješne karijere. Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu; točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne 'kompromise' koji su, malo-pomalo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu", započela je Vlatka sasvim iskreno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Zatim je nastavila s time kako već dugo zna što ljubav nije:

"Ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima. Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predajem. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče."

"Moj karijerni neuspjeh, dakako, ima veze s primitivizmom hrvatskog društva i iracionalnom mržnjom koju iskazuje prema meni već dugi niz godina. Zato ja svoju sreću tražim pod nekim drugim suncem. Nikada se neću odreći svoje glazbe i svog talenta, i zahvaljujem svim onim ljudima koji me sve ove godine vole i podržavaju", napisala je Pokos za kraj.

Inače, poznata je po neuspjelom braku s 27 godina starijim Josipom Radeljakom Dikanom, za kojeg se udala 2006. godine, a prije toga bili su pet godina u vezi. Rastali su se nakon godinu i pol braka kada ju je Radeljak izbacio iz stana, a rasprava se odvijala još godinama.

Podsjetimo, svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe "Srebrna krila", s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se pjesmom "Na modrom nebu iznad Zagreba".

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom +28 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Naša bivša misica ne krije ponos zbog sina hajdukovca, odricanja i trud bome se isplatili: "Radost dođe kao zahvala"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen i Marta Bolfan-Ugljen Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Asim Ugljen Asim Ugljen +12 Asim Ugljen i Nika Jelić - 1 Celebrity Zvijezda naših hit-serija pokazala svoju rijetko viđenu romantičnu stranu, sve je dirnuo: "Ne bih promijenio niti jednu sekundu"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene