"Rasteš brzo, vrijeme leti"

Larisa Lipovac Navojec pohvalila se sinom, kojeg je dobila s našim glumcem, ponosno je objavila niz njegovih fotografija!

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 +18 Marko Grubnić, Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac Navojec na Instagramu je objavila niz fotografija svojeg sina Grgura, kojeg je dobila s bivšim suprugom Goranom Navojcem.

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec, koju gledamo i kao članicu žirija showa "Ples sa zvijezdama", na Instagramu je obilježila poseban dan.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Rijetke zajedničke fotke Zaljubljena Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg dečka kojeg je neko vrijeme skrivala od javnosti

Njezin sin Grgur, kojeg je dobila s glumcem Goranom Navojcem, napunio je 13 godina, a Larisa je tim povodom objavila niz njegovih fotografija uz koje mu je uputila emotivnu čestitku.

"Sine moj, ljubavi, živote, sretan rođendan. Želim ti najdivniji, najsjajniji ročkas. Želim ti svaki dan spuštati zvijezde sa neba, grliti te, paziti i maziti. Da mi budeš veseo, sretan i ispunjen svaku sekundu života. Divan si i zaslužuješ baš sve! Danas slaviš 13., postaješ tinejdžer. Rasteš brzo, vrijeme leti. Želim ti reći volim te i hvala ti što si uvijek tu za mene, što mi svojim velikim očima govoriš koliko me voliš, što sam tvoja mama. Sretan, sretan, presretan rođo", napisala je Larisa uz fotografije koje možete pogledati OVDJE, a čestitkama su se pridružili i brojni njezini pratitelji.

Podsjetimo, Larisa i Goran Navojec bili su u braku šest godina, a nakon razvoda oboje su pronašli nove partnere te su ostali u dobrim odnosima.

"Pa nema tu puno filozofije. Stavili smo dijete na prvo mjesto. On treba i tatu i mamu jednako. Mi smo se razišli u miru, kao prijatelji. Uvijek smo bili vrlo otvoreni, jednostavni i nesvadljivi. Imamo i fantastične partnere. Volimo provoditi vrijeme zajedno. Ne znam... Nemam poseban savjet osim da ljudi pokušaju biti normalni, ne biti bijesni ili ljuti. Rastava nije jednostavan proces, ali važnije je ostati prijatelj, u dobrim odnosima i biti zajedno tu za svoje dijete. Znam da to nije uvijek moguće, ali Goran i ja valjda smo imali sreću", ispričala nam je nedavno Larisa, koja je u sretnoj vezi sa šest godina mlađim DJ-em Hrvojem Jelinčićem.

Goran je nakon razvoda pronašao sreću s kolegicom Marijom Škaričić, no svoju privatnost uspješno skriva, pa se malo zna o njihovim planovima.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom +10 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene