Uhvatile su ih kamere

Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 3 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 2 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 4 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 1 Timothee Chalamet i Kylie Jenner Timothee Chalamet - 2 Timothee Chalamet - 1 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 6 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 +21 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 4 Galerija

Kylie Jenner i Timothee Chalamet izašli su u svoj prvi javni izlazak na veliko događanje kao par otkako se počelo pričati da se rodila ljubav, njihov poljubac obišao je društvene mreže.

Reality zvijezda Kylie Jenner i glumac Timothee Chalamet odradili su svoj prvi javni izlazak kao par otkako se već nekoliko mjeseci pričalo da su zajedno.

Kylie i Timothee stigli su na dodjelu Zlatnih globusa kasnije nego ostali, a kamere su ih uhvatile tijekom reklamnog bloka dok su si nježno šaputali i dali si kratki ali slatki poljubac.

Njihova šaputanja analizirali su čitači s usana pa evo što su golupčići govorili.

''Najbolja si'', rekao je Timothee Kylie.

Ona je potom prstima dirala njegovu ogrlicu i rekla: ''Jako je elegantna'', na što je on odgovorio: ''Sviđa ti se?''.

Potom su se pogledali u oči i rekli si: ''Volim te''. 

''Volim misliti na tebe'', dodao je glumac.

Čitač usana potom je rekao da je Timothee pitao Kylie kako su joj usne, a ona je kimnula glavom da su u redu.

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner zablistala je u crnoj čipkastoj haljini dok je glumac nosio šljokičasti sako.

Sreću što su zajedno nisu skrivali, ali za fotografe zajedno nisu pozirali.

Ipak, njihove fotografije brzo su se proširile internetom te su postali dio raznih memeova, a mnogi ljudi rekli su da ih više ne mogu gledali kako se ljube te kako je ona navalila na glumca svaki put kad je shvatila da ih kamere snimaju. 

Jedan od memeova možete vidjeti u našoj galeriji, a druge OVDJE.

O njihovoj romansi počelo se šuškati u travnju 2023. godine, a oni su te glasine potvrdili tek na koncertu Beyonce u Los Angelesu, gdje su snimljeni kako se ljube. Potom su zajedno gledali meč Novaka Đokovića Daniila Medvedeva u finalu US Opena, a fotografi su ih ulovili dok su zagrljeni izmjenjivali poljupce i zaljubljene poglede.

Kylie iza sebe ima veze s poznatim reperima Tygom i Travisom Scottom s kojim ima i dvoje djece, dok je Timothee u prošlosti ljubio Lily-Rose Depp i Eizu Gonzalez, a jedno ga se vrijeme povezivalo i sa Zendayom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +30 Bianca Censori - 2 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 6 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 3 +26 Sandra Bagarić - 2 Celebrity Sandra Bagarić objavila je nekoliko obiteljskih fotki, a mnogima je za oko odmah zapeo njen mlađi sin!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene