velika transformacija!

Promijenila dečka, pa frizuru: Atraktivna Ksenija iz grupe Hurricane pokazala novi imidž, neki je nisu prepoznali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ksenija Knežević iz grupe Hurricane pohvalila se i novom frizurom samo nekoliko dana nakon što se doznalo da ima i novog dečka, zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg.

Pjevačica Ksenija Knežević (25), koja je s grupom Hurricane predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Euroviziji, ima novi imidž.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Samo nekoliko dana nakon što se doznalo joj je novi dečko tri godine mlađi glumac Pavle Mensur, pohvalila se i novom frizurom.

Svoju dugačku riđu kosu skratila je do ramena i postala brineta, a fotografije njezine transformacije na Instagramu je podijelio njezin frizer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Dramicanin (@aleksandar_dramicanin)

Mnogi je na fotkama nisu prepoznali na prvi pogled, a bilo je i onih koje je promjena razočarala, no prevladali su komplimenti na račun njezinog novog izgleda.

Ksenija se i sama pohvalila novom frizurom u svojim Stroyjima na Instagramu gdje je objavila video u kojem nema šminku, a kako zgleda u takvom izdanju, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, prije nego se doznalo da ljubi srpskog glumca, Ksenija je bila u dugogodišnjoj vezi s tajanstvenim Nikolom kojeg je skrivala od javnosti, a šuška se da ga je ostavila zbog upravo zbog Pavla.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene