Što kažete?

Predstavljene su nove Uraganke: Evo tko će zamijeniti Sanju, Kseniju i Ivanu, a došlo je i do još jedne promjene!

Hurricane Hurricane Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hurricane Anđela Keleman Anđela Keleman Antonela Jurišić - 2 Antonela Jurišić - 1 Antonela Jurišić - 3 Antonela Jurišić - 4 Miona Laura Srećković - 1 Miona Laura Srećković - 2 Miona Laura Srećković - 3 +2 Miona Laura Srećković - 4 Galerija

Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković nove su članice grupe Hurricane što je sada i službeno potvrđeno.

Jedna od najpopularnijih grupa iz susjedne nam Srbije Hurricane, više ne postoji u sastavu u kakvom smo je dosad poznavali, a službeno su predstavljene i njezine nove članice.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema šale s njima! Pogledajte video kojim su zgodne uraganke poharale Lijepu Našu, prešišale su čak i mentalista koji je prestravio Maju Šuput!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić tako više nisu dio grupe, a njihova su mjesta zauzele Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković.

"U čast prethodnih članica dogovorili smo da one budu "Hurricane one", a nove članice će imati simboličan naziv "Hurricane two". Po novom programu tijekom rujna snimit će dvije pjesme a s publikom i fanovima družit će se 4 do 6 godina", stoji u službenom priopćenju koje je prenio Blic.

26-godišnja Anđela najstarija je članica i dosad je već samostalno snimila nekoliko pjesama i covera koje je objavila na svom Youtube kanalu.

22-godišnja Antonela poznata je influencerica s TikToka na kojem ju prati više od 160 tisuća ljudi i ima više od 9 milijuna lakova.

20-godišnja Miona Laura je najmlađa članica i javnost ju je imala prilike upoznati u showu "Zvezde Granda" tijekom prošle godine, na čije je snimanje doputovala iz Pariza u kojem je živjela.

Vijest da se grupa Hurricane raspala odjeknula je u regiji prije nekoliko mjeseci, a čini se da su svemu presudili loši odnosi, financije i to što se djevojke međusobno nisu podnosile.

"Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao s financiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal i jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dionice u pjesmama. Vučić i Knežević su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobivala i Ivana, koja je najviše plesala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom uraganki. Osim što je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo s obzirom na to da je ugovorom bila obvezna gostovati u raznim emisijama i pojavljivati se na raznim mjestima, što njoj nije bilo drago. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i sa Ksenijom", izjavio je njima blizak izvor za Kurir i dodao da Sanja i Ksenija od samog početka nisu mogle smisliti Ivanu te da joj nisu htjele pomagati.

Djevojke iza sebe imaju niz hitova kojima su osvojile Balkan, a prošle su godine predstavljale Srbiju na Eurosongu.

''Hurricane'' grupi u sastavu koji znamo dolazi kraj. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopće i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obaviješteni, a koja može biti održana do rujna. Bila je izuzetno velika čast surađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dano od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu suradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspješno surađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale skoro ništa slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari i jednostavno nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude popraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe ''Hurricane'' u ovoj postavci. Moramo dnapomenuti i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažiraju tokom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati sa publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina. Obavještavamo vas također da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do rujna, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vreme, kao i do sad. Također bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe ''Hurricane'', pisalo je u priopćenju za Blic.

I dok su uvijek izgledale kao dobitna kombinacija te medijske stupce punile komentarima o svom fizičkom izgledu i odjevnim kombinacijama, čini se kako će tu ulogu sada preuzeti nove članice, a ovaj trojac će svoju karijeru nastaviti samostalno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci Monica Belluci Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel +22 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Nekad i sad Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene