stvari su se promijenile

Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton, princ William Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i princ Willam +18 Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton i princ William ove će godine godišnjicu braka dočekati u drugačijem raspoloženju nego dosad, stanje princeze rastužilo je cijeli svijet.

Kate Middleton i princ William 29. travnja obilježavaju svoju 13. godišnjicu braka, no omiljeni kraljevski par će ovaj važan dan dočekati u drugačijem raspoloženju nego dosadašnjih godina.

Zbog zdravstvenog stanja princeze Kate, mnoge će oči biti uprte u ovaj slavni par, a mnogi se pitaju hoće li ovaj datum obilježiti kao i proteklih godina.

Pogledaji ovo Princ William i princ Harry Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Naime, na njihovu godišnjicu palača je svake godine objavila njihovu službenu fotografiju uz čestitku, a prošle godine bila je to fotografija na kojoj voze bicikle u Norfolku.

Objavili su sliku na Instagramu uz emotikon srca i natpis "12 godina".

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

BBC je otkrio da je par proslavio godišnjicu uz pizzu i posjetu Aberfan Memorial Gardenu blizu Cardiffa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Prije nekoliko dana kraljevska obitelj slavila je šesti rođendan princa Louisa, no tim povodom nisu se oglašavali na društvenim mrežama. 

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Podsjetimo, proteklih dana Kate je u centru pozornosti nakon što je objavila izjavu da ima karcinom. Njeno stanje mnoge je zabrinulo, a poseban teret stavljen je i na Williamova leđa koji brine o supruzi i djeci, ali i drugim kraljevskim dužnostima koje mora ispunjavati.

Kraljevska obitelj proteklih mjeseci dobivala je samo loše vijesti, a osim Kate od karcinoma se liječe i kralj Charles te princeza od Yorka Sarah Ferguson.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković +26 Dragana Mirković Celebrity Novi šok nakon objave o razvodu Dragane Mirković: Pjevačica je još ranije primijetila sve zbog čega je sada okončala njihovu priču?

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz na Instagramu Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +28 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Celebrity Zvijezda Kumova prisjetila se izbjeglištva i teške mladosti: ''Primio je svu moju usamljenost i bol, a 30 godina poslije...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene