''Puna jada, straha...''

Zvijezda Kumova prisjetila se izbjeglištva i teške mladosti: ''Primio je svu moju usamljenost i bol, a 30 godina poslije...''

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Armin Durgut/PIXSELL 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz na Instagramu Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz - 2 +22 Nataša Janjić Medančić i Daria Lorenci Galerija

Naša glumica Daria Lorenci Flatz prisjetila se teške mladosti i selidbe u Zagreb, koji joj je danas dom.

Glumica Daria Lorenci Flatz u novoj priči na Instagramu napisala je nekoliko riječi o Zagrebu, koji joj je postao dom nakon što je kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine došla u našu metropolu, i izdvojila je jedno mjesto u Zagrebu koje je postalo njezino.

"Kad sam došla u Zagreb, kao izbjeglica, puna jada, straha, boli, u pubertetu, izgubljena potpuno, nasip je bio moje mjesto. Prvo mjesto u Zagrebu za koje sam se vezala. Primio je svu moju usamljenost i bol... 30 godina poslije, i dalje mu se vraćam", napisala je glumica uz fotografiju nasipa.

Daria glumi i u predstavi koja se bavi temom izbjeglištva. Riječ je o predstavi "Da sam ptica", u kojoj igra uz Tarika Filipovića, a predstavu je režirala redateljica Arija Rizvić, koja je u to iskustvo pretočila priču svojih roditelja prognanih iz BiH.

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Celebrity Zvijezda ''Kumova'' odgovorila na upit koji u zadnje vrijeme često dobiva: ''Na neki način, to je sad moj izbor''

A ovo je njezina priča. Daria je kao mlada djevojka, sa samo 16 godina, bila prisiljena napustiti rodno Sarajevo. U jednom intervjuu ispričala je kako je izgledao njezin dolazak u Zagreb bez roditelja i koliko ju je to iskustvo očvrsnulo kao osobu.

''Izbjeglištvo je za svakog traumatično iskustvo. Mislim da nitko tko je to doživio na svojoj koži nije mogao proći neokrznuto. To je period života kojeg se čovjek nerado sjeća. Nažalost, sada svjedočimo i tomu da brojni Ukrajinci i Sirijci doživljavaju istu sudbinu. Ne bih rekla da me to iskustvo očvrsnulo, već da mi je donijelo osjetljivost duše i dijapazon iz kojeg crpim sve to što radim i što ja jesam. Zahvalna sam na svemu što mi se dogodilo, mislim da sam u tim svim strašnim okolnostima imala jako puno sreće i sada, s vremenskim odmakom, čini mi se kao da me netko čuvao dok sam prolazila kroz to mučno razdoblje'', rekla je za Večernji.

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Nekad i sad Jedna od omiljenih domaćih glumica kao da ne stari, pogledajte koliko se malo promijenila od početka karijere!

Daria je naša poznata glumica, a hrvatska javnost zavoljela ju je nakon showa ''Ples sa zvijezdama'' prošle godine. U sretnom je braku sa suprugom Emilom Flatzom, a zajedno imaju tri sina, blizance Maka i Frana, koji su im stigli 2009. godine, te Tina, koji se rodio 2016. godine.

Daria iza sebe ima i brak s kazališnim redateljem Jernejem Lorencijem, koji je potrajao od 1997. do 2000. godine.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 6 A.J. Cook - 9 A.J. Cook - 2 A.J. Cook - 3 +29 A.J. Cook - 5 Nekad i sad Ovu zanimljivu činjenicu o zvijezdi kriminalističke serije mnogi nisu znali, zbog nje se mijenjao cijeli scenarij!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić na Dori 2019. - 3 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene