sve je objasnila!

Zvijezda ''Kumova'' odgovorila na upit koji u zadnje vrijeme često dobiva: ''Na neki način, to je sad moj izbor''

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz +20 Daria Lorenci Flatz Galerija

Daria Lorenci Flatz objavila je video u kojemu je objasnila gubitak kilograma o kojem je svi ispituju.

Glumica Daria Lorenci Flatz, koju gledamo kao Jadranku Macan u hit-seriji "Kumovi", na svom je TikToku podijelila video u kojemu objašnjava zašto je smršavjela deset kilograma.

"Htjela bih samo reći da u zadnje vrijeme dobivam dosta upita o tome zašto sam smršavjela i da li je sve u redu", započela je glumica i istaknula da najviše upite dobiva od publike koja trenutno gleda "Kumove".

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Celebrity Omiljena zvijezda Kumova pozirala s bakom, koja je proslavila 94. rođendan, a pokazala je i mamu!

"To su epizode koje su snimane nakon Plesa sa zvijezdama gdje sam ja smršavjela skoro deset kilograma i nisam ih vratila i nisam ih željela vratiti jer se jako dobro osjećam s tom težinom i lijepo mi je", objasnila je.

Zvijezdu hit-serije ispitiuju na društvenim mrežama, pa čak i na ulici te se brinu da li je sve u redu sa Darijinim zdravljem.

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz - 1 Zanimljivosti Zvijezda omiljenih "Kumova" otvorila je dušu o braku i odnosu sa suprugom: ''Imamo svoje uspone, padove i krize, ali nekako smo povezani...''

"Samo želim reći da je sve u redu, ne radi se o nekoj bolesti, ne daj Bože. Naprosto, izgubila sam neke kile koje nisam vratila, dobro se osjećam i na neki način je to sad moj izbor. Hvala vam na brizi, ali sve je stvarno u redu", zaključila je Daria. 

@daria.lorenci.flatz

Mršavljenje

♬ original sound - Daria Lorenci Flatz

Inače, Daria je na domaćoj sceni prisutna još od početka 2000-ih, a od tada kao da je za nju vrijeme stalo. Koliko se malo promijenila od početka svoje karijere, možete vidjeti u našoj galeriji, gdje smo izdvojili neke njezine fotografije iz prošlosti, koje sežu sve do 2002. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec - 1 Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 4 Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić +26 Goran Navojec, Minea, Mario Roth, Enis Bešlagić Celebrity Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene