Jedna je Jadranka!

Mezimica publike iz "Kumova" objavila dosad neviđene fotografije sa snimanja hit-serije, a za to je imala i poseban razlog: "Jako emotivno je bilo"

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Kumovi - 9 Snimanje serije Kumovi - 6 Snimanje serije Kumovi - 5 Snimanje serije Kumovi - 7 Snimanje serije Kumovi - 8 Snimanje serije Kumovi - 10 Snimanje serije Kumovi - 4 Snimanje serije Kumovi - 3 Snimanje serije Kumovi - 2 Snimanje serije Kumovi - 1 +19 Daria Lorenci Flatz, Želim život Galerija

Daria Lorenci Flatz objavila je na Instagramu dosad neviđene fotografije sa snimanja "Kumova" i otkrila da je snimila svoju zadnju scenu.

Naša glumica i zvijezda serije "Kumovi" Daria Lorenci Flatz objavila je na svom profilu na Instagramu niz dosad neviđenih fotografija s njezinog seta, a za to je imala i poseban povod.

"Jučer nakon što sam snimila zadnju scenu, osjećaj je bio kao da mi je ispušten sav zrak iz mene, takav umor... Jako emotivno je to sve bilo.. Uglavnom 423 epizode, snimila sam oko 2000 scena, to je bio tako turbulentan i zahtjevan period, istovremeno lud, adrenalinski, prelijep, težak, donio mi je toliko novih stvari, stvarno mi je zavrtio život na neki novi način... Želim se zahvaliti, ali stvarno cijeloj ekipi, to su čudo ljudi! Svi sektori! Od produkcije, šminke, garderobe, rekvizite, rasvjete, pisaca, pr-a, snimatelja, montažera, redatelja do glumačke postave! Hvala vam puno! A večeras tulum!", napisala je Daria uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

"Predobra serije, hvala vam svima", "Top serija! Pozdrav iz Slovenije", "Hvala vama i cijeloj ekipi na ovoj predivnoj seriji", "Ostajete zauvijek omiljena ekipa", "Odlična serija, vrhunska glumačka postava. Jako ćete falit svi, hoćemo još ovakvih serija od Nove TV", dio je komentara koje je dobila.

Dariju smo u "Kumovima" gledali kao Jadranku Macan, a prošle sezone i u showu ''Ples sa zvijezdama'' u kojem je s partnerom Ivanom Jarnecom došla do samog finala i pokazala zavidno plesno umijeće.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko - 3 +16 Ana Karamarko - 4 Celebrity Atraktivna supruga Tomislava Karamarka viđena u rijetkoj šetnji u omiljenom društvu, a zbog zaštitnog znaka kojeg se ne odriče svi su se okretali za njom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 +26 Deniss Grgić - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox pokazala goli trbuh i prorez na uskoj suknji, a evo kako je reagirala kada je primijetila da ju snimaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene