"Tri generacije"

Omiljena zvijezda Kumova pozirala s bakom, koja je proslavila 94. rođendan, a pokazala je i mamu!

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz s mamom i bakom Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz, Želim život Daria Lorenci Flatz i Vedran Mlikota Daria Lorenci Flatz i Vedran Mlikota +19 Daria Lorenci Flatz Galerija

Daria Lorenci Flatz objavila je fotografiju s obiteljskog slavlja, na kojoj pozira s mamom i bakom.

Glumica Daria Lorenci Flatz, koju gledamo kao Jadranku Macan u hit-seriji "Kumovi", podijelila je fotografiju s obiteljskog slavlja.

"Moja baka slavi 94. rođendan. Tri generacije. Baka, mama i unuka", napisala je uz fotku koju je objavila na Instagramu i na kojoj pozira s bakom i mamom, a u komentarima su se zaredale čestitke slavljenici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Daria je i prošle godine zabilježila bakin rođendan na društvenoj mreži, a tom je prilikom prepričala i jednu urnebesnu situaciju.

"Danas smo proslavili 93 godine moje bake Nade (prošle godine sam preskočila 92. i isto slavili 93., al Bože moj, utvrdili smo gradivo)", napisala je tada.

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Nekad i sad Jedna od omiljenih domaćih glumica kao da ne stari, pogledajte koliko se malo promijenila od početka karijere!

Inače, serija "Kumovi", koja se nedavno vratila se na male ekrane s novom sezonom, u finalnoj je utrci i za nagradu Zlatni studio u kategoriji TV serije.

Jesu li vam "Kumovi" omiljena serija?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 +12 Tatjana Šojić Celebrity Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Lopez seksi fotkom u donjem rublju napravila pomutnju na društvenim mrežama: "Ben Affleck je pravi srećković!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene