Uvijek iskren!

Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

Goran Navojec - 3 Goran Navojec - 3 Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec - 1 Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 4 Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Goran Navojec, Minea, Mario Roth, Enis Bešlagić Goran Navojec - 9 Goran Navojec - 10 Goran Navojec - 12 Goran Navojec Goran Navojec - 7 +20 Goran Navojec - 6 Galerija

Goran Navojec član je žirija osme sezone hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se ove nedjelje, 3. ožujka, vraća u programu Nove TV, a s Goranom smo porazgovarali prije početka emisije.

Pred našim glumcem Goranom Navojcem još je jedan povratak u show "Tvoje lice zvuči poznato", a ove sezone družit će se s novim kolegama u žiriju. Kome se posebno veselite, a koga poznaje od ranije?

"Bilo bi nezgodno da ja sad nekog izdvojim i kažem - njemu se najviše veselim jer s tim ljudima moram raditi dalje, tako da će moj odgovor biti diplomatski, radujem se svima jednako", zaključio je Goran.

Kao glumac i sam je prošao kroz transformacije za svoje likove. Bi li mogao izdvojiti neku koja mu se posebno urezala u pamćenje kao najdraža ili najmrža?

"Nije se radilo o imitaciji koja je izuzetno teška disciplina, kao što vidimo u ovom našem showu, ali recimo ulazak i izlazak iz lika, mislim da mi je to bio obujmom najveći zadatak kada sam radio Hamleta. Tu se ja borim između toga je li mi bila najdraža ili najmrža uloga. Ali tu je i ta hamletovska subjektivistička dilema, biti ili ne biti, koju svi znamo barem kao citat, tako da ovdje se izvanredno primila i u stvarnom životu."

U posljednje vrijeme primate same komplimente na račun izgleda, između ostalih da izgledate nikad bolje u svojim 50-ima, laskaju li vam takvi komentari?

"Lagao bih kada bi rekao da mi ne gode, a možda je već i vrijeme s 50 godina da se počnem oslanjati na svoju ljepotu i svoju apolonsku atletsku građu", našalio se Goran.

Na što nikada ne bi pristao za potrebe snimanja nekog filma ili serije i je li mu se ikada dogodilo da je dobio neku nemoralnu ponudu?

"Uglavnom ne pristajem ako mi se ne sviđa scenarij ili ako je uvredljivo malen honorar, to su stvari na koje ne pristajem. A ovih nemoralnih ponuda ne znam na što se točno odnose. U mom je poslu normalno i moralno da se u mom poslu nekad pred kamerama ponašamo nemoralno ako to scenarij od nas zahtijeva" podsjetio je.

Goran je prošle godine ostvario zapaženu ulogu u filmu "Smrt djevojčice sa šibicama". Priprema li nešto novo za svoju glumačku publiku?

"Ove godine treba izići film Danisa Tanovića prije ljeta, koji smo snimali na Prviću prošle godine, a sada sam u pregovorima za još nekoliko projekata i baš sam bio u Sarajevu na probama, gdje ću također s gospodinom Tanovićem snimati drugu sezonu kriminalističke serije 'Kotlina'", najavio je.

A kakav ćete Goran biti sudac u novoj sezoni TLZP-a, što kandidati mogu očekivati od vas?

"Bit ću kao sudac nepravedan, strog i potkupljiv, tako da kandidati znaju ako im negdje zapne da postoji prostor, po našem dobrom, starom hrvatskom običaju da se bavimo korupcijom i mitom", našalio se Goran.

I za kraj, što bi poručio starim, ali i novim gledateljima TLZP-a?

"Poručio bih da sjednu pred male ekrane, da se opuste i navijaju za svoje omiljene kandidate i da se ne ljute jako na žiri ako se naše mišljenje baš svaki put ne poklopi s njihovim", zaključio je Goran.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Enis Bešlagić Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato - 7 Enis i Sabina Bešlagić +15 Enis i Sabina Bešlagić Celebrity Enis Bešlagić najavljuje spektakl koji se u nedjelju vraća na male ekrane: ''Nismo nikad u ovom sastavu nešto slično radili!''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene