još loših vijesti s dvora

Članica britanske kraljevske obitelji opet se suočava s teškom dijagnozom, nakon što je nedavno pobijedila zloćudnu bolest

Sarah Ferguson (Foto: AFP) Sarah Ferguson (Foto: AFP) afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Ferguson - 1 Sarah Ferguson - 2 Sarah Ferguson - 3 Sarah Ferguson - 4 Sarah Ferguson - 5 Sarah Ferguson - 6 Sarah Ferguson - 7 Sarah Ferguson - 8 Sarah Ferguson - 9 Sarah Ferguson - 10 +19 Sarah Ferguson - 11 Galerija

Sari Ferguson dijagnosticiran je rak kože, nakon što se prošle godine liječila od raka dojke.

Vojvotkinji od Yorka Sari Ferguson dijagnosticirana je jedna vrsta raka kože, izvijestili su britanski mediji u nedjelju o još jednom zdravstvenom problemu s kojim se suočava britanska kraljevska obitelj.

Ferguson (64), koja je bila udana za princa Andrewa, liječila se od raka dojke prošle godine, a sada joj je dijagnosticiran zloćudni melanom nakon uklanjanja nekoliko madeža.

"Trenutačno prolazi kroz daljnje pretrage kako bi se osiguralo da je ovo uhvaćeno u ranim stadijima", Sky News je citirao njezina glasnogovornika. "Očigledno, druga dijagnoza tako brzo nakon liječenja raka dojke je uznemirujuća, no vojvotkinja je vesela duha."

Pogledaji ovo Princeza Diana Zanimljivosti Princeza Diana prije 37 godina završila je u zatvoru, bliska osoba otkrila je što se tada dogodilo

Ferguson, poznata kao Fergie, govorila je o važnosti pregleda karcinoma nakon svoje prvotne operacije raka dojke.

O njezinoj novoj dijagnozi izviješteno je nakon što se doznalo da se kralj Charles (75) priprema na korektivni zahvat zbog povećane prostate ovaj tjedan.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

U srijedu su dužnosnici kraljevske obitelji najavili da je Kate Middleton, supruga Charlesova sina princa Williama, podvrgnuta uspješnoj operaciji abdomena i da će ostati u bolnici do dva tjedna.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith - 3 +31 Keely Shaye Smith - 2 Nekad i sad Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern - 19 Laura Dern - 18 Laura Dern - 17 Laura Dern - 16 +20 Laura Dern - 15 Celebrity Djetinjstvo joj je obilježila obiteljska tragedija, a najveći udarac dobila je kad je iz medija saznala da joj se zaručnik oženio drugom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene