Ima samo 24 godine

Evo kako izgleda najmlađi sin Micka Jaggera: Dobio ga je u aferi s ljubavnicom, a donedavno su mu laskali da je tatina preslika!

Mick Jagger i Lucas Jagger - 11 Mick Jagger i Lucas Jagger - 11 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Jagger i Lucas Jagger - 12 Mick Jagger i Lucas Jagger - 14 Mick Jagger i Lucas Jagger - 10 Mick Jagger i Lucas Jagger - 9 Mick Jagger i Lucas Jagger - 8 Mick Jagger i Lucas Jagger - 7 Mick Jagger i Lucas Jagger - 13 Mick Jagger i Lucas Jagger - 15 Mick Jagger i Lucas Jagger - 6 Lucas Jagger - 5 +23 Mick Jagger i Lucas Jagger - 4 Galerija

Mick Jagger uživao je u košarkaškoj utakmici s jednim od svoje osmero djece, a do prije nekoliko godina govorili su da je njegova preslika.

Mick Jagger bio je dobro raspoložen proteklog vikenda dok je gledao košarkašku utakmicu u New Yorku u društvu svoga sina.

Legenda Rolling Stonesa nosila je crnu bejzbolsku kapu u VIP loži, a kraj njega je sjedio 24-godišnji sin Lucas.

Otac i sin razgovarali su kad su ih paparazzi uhvatili, a na takvom zajedničkom druženju viđeni su već nekoliko puta, pa se lako da pretpostaviti da vole zajedno pogledati sportska događanja.

Dok je bio mlađi, za Lucasa su govorili da neodoljivo liči svome ocu, ali ta se slika sada malo promijenila, pa bi za kovrčavog mladića teško rekli da je Jaggerov sin.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Liči li vam Lucas na Micka?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Lucas je najmlađe Mickovo dijete, koje je dobio u aferi s brazilskom manekenkom i voditeljicom Lucianom Gimenez, s kojom je prevario bivšu partnericu Jerry Hall.

Pogledaji ovo Georgia May Jagger i Jerry Hall - 2 Celebrity Najmlađa kći Micka Jaggera izrasla je u ljepoticu poput svoje poznate majke, a zajedno ih se teško nagledati!

Osim Lucasa, Mick ima još sedmoro djece s pet različitih žena, kćeri Jade, Georgiju, Karis i Elizabeth te sinove Jamesa i Gabriela. Tijekom godina dobio je i petero unučadi te jedno praunuče.

Osim Jerry Hall, Luciane, supruge Biance, šuškalo se da je Jagger ljubio još puno žena, a trenutačno je već sedam godina u vezi s 43 godine mlađom Melanie Hamrick.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump - 2 Melania Trump - 1 Amalija Knavs i Melania Trump Donald i Melania Trump +22 Melania i Donald Trump Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Matija Cvek - 6 In Magazin: Matija Cvek - 5 In Magazin: Matija Cvek - 4 In Magazin: Matija Cvek - 3 +19 In Magazin: Matija Cvek - 2 inMagazin Sretno zaljubljen Matija Cvek jedva čeka dolazak prinove, a otkrio je i pokoji detalj o svojoj djevojci: ''Ona je jednostavno jednostavna, sve razumije...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene